sunnuntai 20. elokuuta 2017

1v kortti pojalle!

Siskon ihanalla pojalla on kohta 1v synttärit ja eläimistä kun kovasti pitää niin tein hänelle tällä kertaa lahjan kylkeen kilppari kortin. Nimmarikortiksi tein viime viikolla leijonan.  
Leimasinta en ole vielä ikinä ennen käyttänyt ja olihan sekin aika ottaa käyttöön edes kerran. Ostin muutama kesä sitten lomamatkalla ollessamme tämän Kanadasta missä olikin aivan ihania askarteluliikkeitä pilvin pimein ja vaikka mitä olisi halunnut ostaa mukaan.
Tämä kortti matkustaa Tukholmaan ensi viikolla ja harmillisesti emme voi olla juhlistamassa paikan päällä synttäreitä :( Kortti on aika yksinkertainen ja tehty pienelle korttipohjalle joihin olen nyt itse kovasti tykästynyt viime aikoina.
Syksy on ainakin meidän leveysasteelle saapunut joten nyt varmaan voi jo toivottaa hyvää syksyä kaikille :)

1 kommentti:

  1. Olet ollut ahkera kortintekijä Ü Itsellä on askartelussa perinteinen kesätauko, enkä saa kortteja tehtyä vaikka tarvetta olisi.
    Ihana kilpparikortti. Rakastuin myös jellonakorttiin <3
    Täällä on vielä kesäistä, viimeisen lomaviikon sain nauttia lämpimässä poutasäässä. Nyt paistaa aurinko mittariin joka näyttää + 31 astetta. Pitänee mennä aamutee nauttimaan takapihalle.

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)