perjantai 28. lokakuuta 2016

Korttirinki 3/4!

Melkein viimeistä taas viedään meidän jouluringissä. Lähetys vuorossa oli tällä kertaa Sirpa ja taas oli niin ihanat materiaalit kuoressa kun ne aukaisin.
Minulla oli heti idea mielessä ja tämä kortti tulikin nopsaan kun sai hetken aikaa sitä tehdä.Ruskea on minusta aivan ihana väri muutenkin ja jotenkin sopii hyvin jouluun. Itse en ole mikään punaisen ja vihreän ystävä mitkä mielletään joulun väreiksi yleensä joten tämäkin oli minun silmääni oikein ihana joulun väri.
Minun korttini valmiina on tässä:
Ihana uusi tuttavuus oli minulle tuo olkinen tähti ja tuo oksa..itsellä on oksan tyylisiä tekstejä mutta en ole vielä koskaan kokeilemaan näitä muita.
Mukana meillä ollut jouluisissa tunnelmissa myös Apris ja Pirjo joka onkin viimeisenä lähetysvuorossa ja ihanaa on taas odottaa mitä kuori mahtaa tuoda tullessaan ensi kerralla.
Kovinkaan jouluiset tunnelmat eivät ole täällä päin suomea tällä hetkellä sillä keskiviikon ensilumi vaihtoi tämän aamun kaatosateeseen joten taas sai heittää talvitakin kaappiin ja ottaa kumpparit esille :)
 
Ihanaa viikonloppua kaikille :)

 

 

2 kommenttia:

 1. Tosi ihana kortti. Meinasin leikata olkitähden narun poikki, mutta päätinkin "ripustaa" sen oksalle.

  VastaaPoista
 2. Kyllä olette kaikki rakentaneet ihani kortteja.
  Minä vasta hammottelan... sen vuoksi oli materiaalitkin lähetettä aikasemmin, kun muuten olisi mennyt ensi viikon puolelle.
  Mutta josko tällä viikon lopulla valmista tulsi ;)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)