lauantai 24. syyskuuta 2016

Joulukorttirinki 3/4

Melkein viimeistä viedään meidän joulukorttiringissä ja tällä viikolla tuli Sirpan materiaali kuori ja olihan taas ihanuuksia kuori täynnä. Itsellä tuotti vaikeuksia uuden tuttavuuden eli tuon pehmeän lumen asettelu jotenkin korttiin. En ole koskaan kyseistä materiaalia käyttänyt ja se vain oli vaikea miettiä mihin sen saisi nätisti laitettua. En nyt ole kovin varma onko se nytkään kovinkaan hyvin kortissa mutta siellä se nyt kuitenkin on :) Leimakuvakin oli minulle uusi tuttavuus ja siitä teenkin jossain vaiheessa toisen joulukortin. 
Tässä materiaalit mitä kuoressa olikaan kun sen avasin:
Kivasti meni kuva väärinpäin mutta en saanut sitä jostain syystä käännettyä vaikka kuinka yritin. Itse sain käytettyä kaikkia materiaaleja ja vain toinen leimakuva jäi yli.
Tässä on valmis korttini..
Mukana ringissä ovat lisäksi Apris ja Pirjo joka on viimeisten materiaalien lähetysvuorossa ennen kun tämä rinki saadaan umpeen :) 
 
Ihanaa lauantaita kaikille!
 

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihana sommitelu.
  Lumiaine on juuri niin kuin pitää, hyvä kun on pientä haastetta. Aivot saa pientä työtä! ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Kyllä haastetta pitääkin olla aina välillä.Nytpä on tuokin aine kokeiltu ;)

  VastaaPoista
 3. Todella ihana kortti ja kivasti olet lumiainetta käyttänyt. Minullekin suht uusi tuttavuus ja sitä löytyikin tosiaan ihan joka paikasta käsittelyn jälkeen. Mutta kivaa jälkeä tekee.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti ja voin kuinka kivasti lumiaine sopii kulmiin
  - täytyy pitää mielessä!!

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)