perjantai 3. kesäkuuta 2016

Taivaalla!

Huomenna päättyy taas koulu aika monella ja meilläkin esikoinen päättää ala-asteen ja siirtyy sitten yläkouluun joten aika jännät paikat on meilläkin edessä ja jännitystä on ilmassa aika paljon eikä tyttö ole meinannut saada unesta edes kiinni :) 
Muistin tietenkin vasta tänään että opelle pitäisi kai joku korttikin olla ja aikani mietin ja sain aikaiseksi tämän kortin.
 Olen jo ainakin vuosi sitten ostanut useamman näitä foldereita eri kuosissa ja kerran olen yhtä käyttänyt joten nyt oli aika käyttää kerran edes tätäkin. Nämä on kyllä käteviä kun vain osaa käyttää :) Itsellä on monesti se ongelma että ostelen kaikkea ja sitten ihmettelen mitä tällä oikeastaan tehdään. 

Tällä kortilla tyttö toivottaa opettajalle hyvää kesää ja kiittää kuluneista vuosista.Toivotaan että huomenna olisi aurinkoinen päivä kun koko viikon on ollut niin aurinkoista.

Tällä osallistun myös Paskiksen haasteeseen nro 321 jossa aiheena on taivaalla. Enpäs olekkaan pitkään aikaan saanut tehtyä mitään haasteeseen joten kiva pitkästä aikaa osallistua.

Hyvää viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Voi kertakaikkinen ihanuus mikä kortti!!
    Värit sommittelu ja täydellisesti onnistunut kohokuvioinninkin sävyttäminen!! Tykkään!!

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)