maanantai 19. lokakuuta 2015

Joulukorttirinki 4/4

Viimeistä viedään tässä korttiringissä ja minä olen jälleen todella myöhässä postaukseni kanssa,anteeksi kovasti :) Jotenkin ei nyt oikein pysy junan mukana vaikka kuinka yrittää..seli seli :) Mutta olen mennyt pitkästä aikaa töihin nyt syksyllä ja voi että kun sitä aikaa ei ole mihinkään ei sitä ollut ennenkään mutta nyt vielä vähemmän. Saan kortit tehtyä suht ajoissa mutta tänne saanti tuottaa vaikeuksia. Aina pitää iso kone aukaista kun minun kännykkä ei suostu kirjautumaan tähän blogiin sitten millään enkä ole ehtinyt perehtyä missä syy.

Tuulalta tuli nämä runsaat matskut ja olipas ihana leimakuva tälläkin kertaa. Kaksi korttia tein viikonloppuna,vihreän ja punaisen sävyisenä vähän niin kuin viime kerrallakin.Leimakuva oli jälleen minulle ihan uusi tuttavuus...ja tuli taas tunne että tälläinen pitäisi myöskin hankkia.

Me naiset päätimme ottaa uuden korttirinki kierroksen ja uudet materiaalit onkin saapuneet perille ja en ole niitä ehtinyt vielä miettiä mutta jospa huomenna perehtyisi niihin.

Mukana meidä iloisessa jouluisessa menossa ovat Apris, Pirjo ja Tuula(jonka kortit näkyy Aprilsen blogista)
Muut ovat tietenkin omat korttinsa julkaiseett jo aika päiviä sitten mutta käykää silti kurkkailemassa.
 Tässä kuva mitä kuoressa oli ja minulta jäi turhankin paljon käyttämättä materiaaleja tällä kertaa, kun en saanut mihinkään laitettua ohutta nauhaa ja lehtiä sekä noita yksiä juttuja minkä nimiä en edes tiedä :)
 Ja minun kaksi jouluista korttiani on sitten tässä vihdoin ja viimein :)
Vihreän sävyinen korttini,jännästi lumiukko näyttää siniseltä..
Meillä se on syysloma viikko juuri alkanut ja mökille olisi tarkoitus lähteä huomenna..eli nyt pitäisi vielä tälle iltaa laukutkin pakata reissua varten :)


 

4 kommenttia:

  1. Voi miten pirteät loihdit näistä lumiukoista!!
    Kyllä korteillasi välittyy Hyvän Joulun toivotukset upeasti!!
    Ihanaa syyslomaa - nauttikaa!!

    VastaaPoista
  2. Tosi ihanat kortit. Oli kyllä ihanan pirtsakka lumiukko. Mukavaa syyslomaviikkoa.

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)