perjantai 25. syyskuuta 2015

Joulurinki 1/4

Yllätys ei varmaan ole suuren suuri jos kerron että ilmottauduin taas Apriksen joulurinkiin :) Näin pääsi käymään ja rinki onkin pyörähtänyt jo käyntiin ja tässä onkin Apriksen lähettämät materiaalit. Ihanan sinisen sävyiset matskut kera enkeleiden kuoresta löytyi.
 Minun korttini on sitten tälläinen tällä kertaa. Ja eipä ole sitten ollenkaan onnistunut versio tämä tekele,arvasin kun kuvan näin että apua nyt on paha paikka en osaa värittää ollenkaan tälläisiä enkeleitä..laitoin ensin valkoista kimalle juttua juu joka näytti kamalalta loppupeleissä. Sitten koitin laittaa väriä päälle ja apua mikä sähläys. No ei voi mitään näillä mennään, mutta harmittaa kyllä niin vietävästi :(  Eihän sitä voi aina onnistua ei edes joka kerta ;) Minulta jäi yksi nauha ja sinisiä palloja ja muutama paperi.

Mukana meillä on ringissä meidän lisäksi Tuula ja Pirjoliini,joten käykää kurkkailemassa mitä he ovat saaneet aikaan. Minäkin tein jo korttini hyvissä ajoin mutta unohdin ihan sen postata. Tuulalla ei vielä ainakaan ole blogia joten kortti näkyy Apriksen sivuilta sitten. 

Minä olinkin seuraavana matskujen lähetys vuorossa ja matskut ovatkin jo varmaan löytäneet perille tällä viikolla. 

Mukavaa viikonloppua kaikille :)

1 kommentti:

  1. Kaunishan tämä on kuin mikä. Eipä taas tullut itselle mieleenkään laittaa tuota helminauhaa tuohon tyyliin. Joten kuvittelin sen vain joko ylä- tai alareunaan. Minulle materiaalit tulivat torstaina, mutta toisille eivät ole vielä löytäneet perille. Sillä suunnalla taitaa olla laiska postipuksu ;)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)