torstai 26. kesäkuuta 2014

Työkalukortti!

Sain joku aika sitten pyynnön että tekisin kortin miehelle ja naiselle ja naisen kortin olenkin jo postannut ja nyt sitten ehdin postaamaan tämän miehen kortin minkä samaan aikaan tein eli en ole kortteja nyt reissuissa pystynyt tekemään yhtään mutta olen ollut ahkerana joskus ennen lomia ;) Toiveena oli että jotenkin sopisi entiselle kirvesmiehelle. Ei ihan ollut helppoa mutta lopulta keksin että minulla kun on työkalu koristeita olemassa niin käytän niitä. Mies kelle kortti meni on jo eläkkeellä ja siitä syystä tuollainen kuva. Kuva olikin tilaajan mieleen joten hyvä minä :) Kuvan olen joskus saanut jostain vaihtona mutta en tietä kenen valmistajan se on edes.

Kesälomia vietetään ja ei ole oikein päässyt kunnon kesän makuun säiden osalta,joka paikassa missä ollaan oltu on ollut todella kylmää ja ei todellakaan mitenkään kesäistä. Lapset ovat sentään järvessä ja meressä uskaltaneet käydä muutaman kerran vaikka vesi on ollut ihan järkyttävän kylmää. Mutta eiköhän se tästä vielä lämpene tällekkin kesää :) Meillä matka jatkuu Hesaan ja sieltä sitten ensi viikolla menemme Ruotsin maalle.

Osallistun tällä kortilla myös Villakeijun kesähaasteeseen missä olikin iso määrä aiheita mistä voisi kortin tehdä ja minulla sattuu nyt sitten löytymään listassa olleet työkalut :) Käykäähän kesä kiireiltänne osallistumassa haasteeseen :)

Leppoisia kesäpäiviä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva ja ihanat nuo työkalut.

    VastaaPoista
  2. Todella upea kortti. Leimakuva on Art Impressionin :) Kesä jatkoja koleasta säästä huolimatta, loma on aina loma.

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)