torstai 28. helmikuuta 2013

Pääsiäiskortti 2!

Hidasta mutta jotain kuitenkin,ei meinaa mulla pääsiäisaihe nyt onnistuvan sitten yhtään tänä vuonna,ei vain saa oikein intoa kortteihin joista tulisi kivan näköisiä :( Taitaa olla harjoituksen puutetta.Tai sitte johtunee siitä kun ei ole oikeanlaisia papereita,ei ole leimoja eikä ole teksti leimaa kun tuo yksi ja ainoa,huoh sentään. Mutta tälläistä se on kun ei hanki ajoissa mitään ja en nyt taida kuitenkaan enään hankkia mitään vaan näillä on mentävä. Ihan varmaa on se että teen seuraavan kortin ihan muun värisenä kun keltaisena :) Leimakuvastakaan en enään pidä yhtään,en vain osaa sitä värittää!
Mutta tälläinen siitä tuli ja tässä se nyt "komeilee" ;) Ainakin on keltaista kortissa!
Aurinkoista päivää kaikille,meille kevät on tullut hieman aikaisin sillä ei vielä koskaan ole tähän aikaan ollut + keliä,mutta ihanaa kun aurinko paistaa täydeltä terältä  :)

3 kommenttia:

  1. Kaunis kortti ja ihanan keltainen. Itse en ole tehnyt vielä ainuttakaan pääsisäiskorttia vaikka olisi kolmekin sopivaa leimasinta. Tekstileimasin tosin hukassa...

    VastaaPoista
  2. Tämähän on oikein kaunis ja aivan ihanan keltainen ;-DD

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis, kuten aiemmatkin keltaiset ihanuudet blogissasi... minä en vielä yhtäkään pääsiäiskorttia ole aikaan saanut... enkä edes ideaa... joten kiva käydä täällä kurkkimassa!! ;)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)