keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kahden naisen joulukorttirinki 2/2!

Maanantaina kolahti matskut Aprikselta ja olihan siellä taas vaikka ja mitä kivaa :) Tältä näytti materiaalit ja minulle erilainen kokemus oli tuo linnun väritys ja niin kuin näkyy ei ole ihan minun juttuni lintujen väritys :(  Onneksi oli kaksi leimakuvaa sillä eka kuva meni niin poskelleen ettei mitään rajaa. Kaikkia muita sain käytettyä paitsi tuo valkoinen juttu jäi käyttämättä tai laittamatta kokonaan korttiin.
 Tämän kortin teinkin sitten hieman erilaisessa maisemissa sillä päätin kokeilla miten onnistuu lentokoneessa kortin teko ja onnistuihan se aika hyvin. Eli korttini on tehty lennolla kohti Helsinkiä tänään aamupäivällä :) Eipä ole koskaan käynyt aikaisemmin mielessä mutta niin sekin piti kokeilla ja testata. Olin kotona jo leikannut paperit oikeaan kokoon joten ei tarvinnut kun teipillä ja koko tarroja käyttää koneessa. Kyllä siinä oli kanssa ihmisillä ihmettelemistä. Tyttäreni piirsi värityskirjaa ja minä tein korttia..no kaikki aika pitää käyttää hyödykseen ;) Otin mukaani myös toisen kortin matskut jos vaikka ehtisi täällä askarrella :)

Tässä on valmis korttini ja kiitos Apris askartelu seurasta jälleen kerran ja ihanista matskuista. Tämä on aina niin kivaa kun saa tehdä jostain tietyistä materiaaleista jotain. Tämä onkin tämän kauden viimeinen joulukorttini..ehkä :)
Nyt toivotan kaikille ihanaa ja tunnelmallista Itsenäisyyspäivää :)

5 kommenttia:

  1. Korttisi on todella kaunis ja hienostihan kuva on väritetty. Olisin halunnut olla kärpäsenä katossa näkemässä tämän kortin tekoa lentokoneessa. Mielenkiintoista :) Kiitokset kortteiluseurasta, eiköhän oteta joskus uusiksi? Hyvää Itsenäisyyspäivää.

    VastaaPoista
  2. Kaunis kortti ja hienosti väritetty lintu! Satutko tietämään leimasimen valmistajaa?

    VastaaPoista
  3. Voi mikä ihanuus ja aivan ihanat värit tässä kortissa!!

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)