tiistai 28. elokuuta 2012

Äidin oma kortti!

Vihdoin ja viimein sain valmiiksi tämän huumori tyylisen kortin,jippii :) Leimakuva on saatu blogi ystävältä ja se on minulla ollut jo useamman kuukauden tuossa pöydän kulmalla mutta en vain ole saanut siitä tehtyä korttia,mutta nyt päätin että teen siitä kortin hinnalla millä hyvänsä. 

Tähän leimakuvaa liittyy hyvin eräs tarina ja kuvastaa monesti minun olotilaani ;) Tämä onkin erityinen kortti siinä mielessä että tätä en tehnyt kenellekkään vaan tämä tulee ihan vain minulle itselleni piristämään päiviäni ja kortti tulee saamaan paikan meidän jääkaapin ovessa :) Mikäs sen mukavempaa kun saada itse kortti joskus :) 

Meidän esikoinen vai oli sitä mieltä että aika surullinen on korttikuva ja koki että kuvassa olevalla naisella on paha mieli :( Koitin selittää että no ei se sitä ole ollenkaan vaan tämä on mielialaa piristämään jos joskus tuntuu että seinät kaatuu päälle tai jotain muuta..ja onhan mulla sentään taustapaperina aika raikas ilmestys. Pidän tästä kortista kovasti itse :)

Pirteätä mieltä kaikilla ja ihanaa viikkoa!

7 kommenttia:

 1. Tiinu a fantastic card , she looks exhausted. Well done Hugs Elaine

  VastaaPoista
 2. Leimakuva on yliveto, sopisi tämänkin huushollin jääkaapin oveen. Ihanan raikas ja sopivan retro taustapapru.

  VastaaPoista
 3. Magee kortti!! Loistava idea tehdä kortti itselle <3

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirtsakka väreiltään ja upea tuo pitsi!

  VastaaPoista
 5. Ihana kortti ja kiva leimakuva !
  Kyselit minun leimasta,jossa pari istuu penkillä. Se on digileima, en muista mistä tilasin sen.Tilaan harvoin digileimoja, mutta tää oli pakko saada :)

  VastaaPoista
 6. :)) Hieno tuli ja monesti nykyään itsellänikin tuntuu iltaisin just tuolta, niin kuin kuvassa olevalla rouvalla :)) Mukavaa viikonloppua Tiinu ja postia on tulossa sinnepäin!

  VastaaPoista
 7. mahtava kortti ihanissa väreissä!!! =)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)