maanantai 30. heinäkuuta 2012

Synttärikortti!

Tässäpä on kamalan työn ja tuskan takana tehty synttärikortti pienelle tytölle!! Tässä kortissa mikään ei onnistunut ja mikään ei mennyt suunnitelmien mukaan eikä kohdilleen ja 2 kokonaista päivää tätä väänsin ja käänsin ja meinasi mennä jo koko homma roskalaatikkoon kun mikään ei mennyt niin kuin piti ja moneen kertaan lähdin askarteluhuoneestakin pois ja tulin takaisin koittamaan jospa tästä kortista saisi jotain aikaiseksi vihdoin ja viimein. 

Esikoinenkin eilen tokaisia kun tuskailin kortin kanssa että pitäiskö välillä tehdä jotain muuta :) Minä kun sanon lapsille aina kun tulee heillä jotain kränää että pitäiskö vaihtaa leikkiä ;) 

Mutta tälläinen kortti tuli tällä kertaa ja mulla on periaate että jos jonkun teen niin kuvaan sen sitten kuitenkin ja laitan tänne oli se minkälainen vain. Leimakuva on ihana ja sopii hyvin pienelle tytölle synttärikortiksi.

Joka paikasta kuuluu että helleaalto siellä ja helleaalto täällä mutta eipä ole meille asti yltänyt kyseinen aalto kun koko viikonlopunkin satoi vain vettä ihan kunnolla ja eipä tuo nytkään näytä ruusuiselta kun uloa katsoo. Meillä pakataan huomenna tavarat autoon ja suunnataan kohti mökkiä,pitää koittaa mennä paremman sään toivossa muualle ;) Ajattelin ottaa pienen nyssykän mukaani mökille näitä askartelujuttuja ja mökin lähellä on eräs askarteluliikekkin joten ehkä pitää sielläkin piipahtaa ostamassa täydennystä.

Pikkuneidin synttäri kortti valmiina näyttää tältä:

Toivottelen kaikille mukavaa alkanutta viikkoa :)

3 kommenttia:

  1. Hyvin onnistunut lopputulos tuskailustasi huolimatta :)) Ihana kortti!

    VastaaPoista
  2. No ei uskois että tässä olisi tuskaa ollut, todella upea kortti;-)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)