maanantai 16. heinäkuuta 2012

Hääkortti!

Viimeinen Lili hääkortti ja tällä kertaa valkoisen sävyisenä.Tämä kortti ei mene vielä kenellellään kun tein vähän niin kuin varalta ja valmiiksi jos tulee patti tilanne että joku tarttee joten onpas sitten heti mistä antaa jos se kelpaa sitten tarvitsijalle.Tuttu ja turvallinen leimakuva :) Mutta lupaan että seuraava hääkortti ei ole tästä kuvasta.. tämän kortin paperit tuolla taustalla ovat jostain joululehtiöstä mutta minusta ne sopi nyt paremmin tähän hääkorttiin kun joulukorttiin. Ostin jostain verkkokaupasta ehkä viime syksynä noita perhosia mutta en muista kirveelläkään mistä mutta tulipas niillekkin käyttöä viimeinkin :) 
Tämä on mielestäni ehkä onnistunein hääkortti näistä kolmesta mitä olen tehnyt muutaman päivän aikana,harjoitus tekee mestarin niin se vain on..aika samalla kaavalla olen kaikki kolme tehnyt mutta kun ei ole tarvikkeita kun rajallinen määrä niin samaltahan ne näyttää sitten aina kun vielä kuvakin on samanlainen jokaisessa. Tarkoituksella on sitten tässä tuo leimakuva vinkkelissä ;)
Sadunhohtoista päivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tämä hääkorttisi, niinkuin kaikki nämä tällä leimalla tekemäsi! Todella juhlavia ja tyylikkäitä, ihailen miten olet saanut aikaan runsaita kortteja joissa on kuitenkin sopivasti kaikkea :)

  VastaaPoista
 2. Oijoi mikä unelma :) ! Kaunista on,en voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
 3. aivan ihastuttava kortti!! kaunis runsas kokonaisuus!! =)

  VastaaPoista
 4. Aivan upea ja tyylikäskortti, kyllä tykkään kovasti ja tuo valkoinen väri on niin juhlallinen!

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)