maanantai 17. lokakuuta 2011

Kortteja lisää..

Sain taas viikonloppuna inspiraation tehdä muutamia kortteja ja mitäs muutakaan niistä tuli kun jouluisia,mulla on kohta ensi vuodenkin kortit tehty kun teen koko ajan joulukortteja joulukorttejen perään. Tein nyt kaksi samantyylistä korttia ja kumpaankaan en ole tyytyväinen.Mutta hiljaa hyvä tulee ja harjoitus tekee mestarin sitten joskus. Lisäksi tein yhden synttärikortin ja pitäisi tässä kuussa saada vielä 2 synttärikorttia tehtyä lisää tai itse asiassa tällä viikolla..sekä isänpäiväkortteja voisi alkaa jo suunnittelemaan ja muutamaa synttärikorttia lisää mutta ne tarttee olla vasta onneksi marras ja joulukuussa valmiita joten hyvää aikaa on :)

Tässä alla sekä yllä on Magnolia Tilda leimasimella tehty leimakuva ja paperina on  Nordic Holidayn ihanasta uudesta joulusarjasta.Inhoan vihreää ja punaista joten piti katsoa mitä korteista tulee,mutta niin kuin yllä jo sanoin en ole tyytyväinen kumpaankaan.
 Tästä tuli taas synttärikortti pikku pojalle..lisään tuohon vielä johonkin numeron mutten sitä saanut vielä tähän kuvaan kun keksin sen vasta äsken..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comments and your visit my blog :)