perjantai 7. lokakuuta 2011

Dreams of a card house!

Dreams of a card house blogi on nyt tässä...jippii. Nimen keksi tyttäreni kun aikani tässä pähkäilin että mikä nimeksi blogille.Hiljaa hyvää tulee eikös se niin mene?Olen äiti lapsilleni,vaimo miehelleni,kaveri kavereilleni,ystävä ystävilleni,naapuri naapureilleni.

Vuosia aika on vain mennyt lasten parissa sekä töissä että kotona.Viime aikoina on ollut enemmän aikaa myös itselleni mikä on vallan hassua kun omaa aikaa ei ole ollut koskaan ainakaan niin että sen huomaisi että sellaista on ollut. Mitä lie olen senkin ajan sitten tehnyt!?

Olen aina askarrellut ja tykännyt väkertää käsillä kaikkea ja jotain tapahtui kun ihan sattumalta törmäsin yhteen blogiin netissä missä oli niiiiiiiiin ihania kortteja että illat ja yöt pitkät sitten selailin blogeja ja huokailin itsekseni että onpa ihania kortteja blogista toiseen. Monet kerrat olen toki ostanut näitä ihania kortteja netistä kunnes itsekkin havahduin että mitä mitä mitä, minullahan on kokonainen kaappi askartelutarvikkeita joita en ole käyttänyt vuosiin ne vain on siellä odottamassa sitä inspiraatiota mitä ei ole vuosiin tullut. 

Askartelu tarinani alkaa siitä kun eräänä yönä kun talo oli jo hiljainen vetäydyin omaan nurkkaani ja laitoin radion päälle ja siitä se alkoi aivan kun pikku lapselle olisi aukennut maailman suurin karkkikauppa silmien alle. Meni monta monituista tuntia askartelukaappia järjesteltäessä ja siltä istumalta päätin että nyt tälle äidille tulee uusi harrastus. Ja ehei sitä omaa aikaa ei ole tullut mistään lisää ja vuorokauden tunnit ei millään riitä tähän kaikkeen mutta hyvällä alulla olen ainakin omasta mielestäni. Ja mikä ihaninta minulla on oma huone jopa näille aarteille mutta en ole vain muistanut sitä ollenkaan. 

Olen ihastunut Magnolia leimasimiin ja suurin osa tekemistäni korteista on Magnolia aiheisia,ne on niin ihania ja suloisia.Aina vain tuntuu että valikoimasta puuttuu juuri se todella tärkeä leimasin mitä ilman ei voi elää.

Oman blogin luominen tuli ajankohtaiseksi aika pian kun selailin illat pitkät netissä muiden ihania blogeja.Mutta menee varmaan kauan ennen kun saan sivut siihen malliin että näistä tajuan jotain tai että olisin sivuihin tyytyväinen..tästä se oppiminen alkaa kuitenkin. 

Katsotaan mitä saan aikaiseksi tämän blogin kanssa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comments and your visit my blog :)