sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Osallistu joulukorttirinkiin!

Joulu tulee kovaa vauhtia oletko valmis :) Minä en ole..kortteja pitäisi saada tehtyä lisää joten ajattelin järjestää joulukorttiringin jos siihen saisin osallistujia itseni lisäksi 3 muutakin innokasta. Ei väliä oletko ennen ollut tai monta kertaa olet osallistunut kaikki on tervetulleita mukaan. Idea on helppo ja yksinkertainen. Jokainen vuorollaan lähettää samanlaiset materiaalit kaikille jotka ovat kulloinkin ringissä mukana. Ja nyt aiheena olisi joulu joten materiaalien tulisi olla jouluisia :) 

Minä olisin ensimmäisenä matskujen lähetys vuorossa ja jos saamme pikaisesti ringin kasaan niin ehdin jo alkavalla viikolla lähettää ekat materiaalit,mutta jos ei vielä tule tarpeeksi osallistujia niin sitten rinki lähtisi käyntiin meidän syysloman jälkeen eli jokaisella olisi ensimmäiset materiaalit 18.10 tai viimeistään 21.10.13 ja siitä olisi sitten viikko aikaa tehdä kortti ja esitellä se blogissaan. Laitan ohjeet vielä matskujen yhteydessä kaikille,mutta katsotaan nyt ensin löytyykö innokkaita. 
Nyt vain sitten innolla osallistumaan niin saadaan jouluinen rinki käyntiin :) Itseni lisäksi kaipailen siis kolmea muuta askartelijaa mukaan menoon. Tee varaus kommentoimalla halukkuutesi rinkiin :)

1.Tiinu
2. Jaanuska
3.Apris
4. Lauski

Aurinkoista sunnuntai päivää kaikille,jospa sitä nyt ehtisi tehdä edes yhden kortin kun ei ole viime aikoina tullut tehtyä kortin korttia.

3 kommenttia:

  1. En ole ennen ollut näissä mukana, mutta suurella innolla lähtisin kokeilemaan, jos huolitaan! ;)

    VastaaPoista
  2. Tahtoo mukaan, jos vielä mahtuu ja huolitaan.

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)