maanantai 14. lokakuuta 2013

Korttirinki 1/4

Minä olen ihan koukussa kortti rinkeihin ja mikäs sen ihanempaa kun saada matsku kuoria mistä sitten tehdä kortti,tulee vähän niin kuin pakosta tehtyä kortteja kun osallistuu näihin rinkeihin. Minä olen monessa ringissä ollut mukana ja itsekkin niitä järkännyt ja nyt oli taas aika järjestää sellainen itse. Laitoin hyvissä ajoin kyselyä että onko halukkaita rinkiin ja sehän täyttyi nopeampaa kun olin ajatellut,mutta ihan mahtavaa et rinkiin saimme osallitujat ja nyt onkin ensimmäisen tuotosten aika. 

Minä olin emännän roolissa ja lähetin ensimmäiset materiaalit. Minulle kävi se klassinen moka eli unohdin itse kuvata matskut mitä lähetin :) Mutta eipä hätää muut sentään oli muistanut kuvata matskut ;) lainasin matsku kuvaa Jaanuskan blogista.
Vaihdoin viime tingassa teemaa ja väriä ja tälläiset laitoin viime viikolla matkaan :)
 Leimakuva on minun ihana uutuus leima ja se on ihan ehdoton mun suosikki tälle joulua. Värimaailma on myös minulle aika erilainen mitä yleensä teen joten olihan haastetta minullakin vaikka olin itse matskujen lähetys vuorossa. Kaikkia sain käytettyä tälläkin kertaa,minä kun koitan aina saada jokaista materiaalia liitettyä korttiin tavalla tai toisella.

Ihanaa oli että saimme rinkiin kaksi uuttakin osallistujaa,joten kiitos kun osallistuitte :) Mukana menossa itse lisäksi ovat siis Jaanuska, Lauski ja Apris. Itsekkin sain korttini valmiiksi ja nyt on aika taas odotella sitten tämän viikon matsku kuorta :) Tosin me vielä lomailemme tämän viikon joten minun korttini taitaa tulla vasta hieman myöhemmin kun kotiudumme.

Minä taiteilin kortin joka näyttää tältä tällä kertaa ja ihan olen tyytyväinen. Käykää kurkkailemassa mitä muut ovat saaneet aikaan,ihania kortteja oli naiset saaneet aikaiseksi :)
Leppoisaa viikkoa kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat talviset kimallukset kortissa :) Nämä olivat kyllä mieluiset matskut jo värienkin puolesta :)

  VastaaPoista
 2. Voih! Saitpa ihan hirmuisen kauniin kortin aikaiseksi!! Minäkin ihastelin tuota upeaa kimallusta kortissasi. Toiset ne vain osaavat... ei voi kun ihastella, että miten kivasti olet kaikki materiaalit saanut käytettyä kortissasi. Seuraavaan korttiin lupaan yrittää itsekin saada tavalla tai toisella mahdutettua kaikkia jotenkin. :) Ihanat matskut olit joka tapauksessa meille lähettänyt, kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi upea kortti ja matskuja olet laittanut taaksekin, kruunaa koko kortin :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista materiaaleista. Korttisi on todella kaunis. Itse sain kortin eilen illalla valmiiksi, mutta postausta en enää jaksanut tehdä. Seuraavat materiaalit ovat kuorissa ja menossa postiin.

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)