tiistai 17. syyskuuta 2013

Korttirinki 4/4!

Jälleen kerran jouluinen korttirinki tuli tiensä päähän,yhtä kivaa on aina olla ringissä mukana ja yhtä surullista on aina kun tietää ettei nyt sieltä mitään kolahda kun rinki on päättynyt. Minä olen niin koukussa näihin rinkeihin :) Jouluun 100 päivää aikaa,voi itku sentään sieltä se taas tulee. Eilen sain vihdoin ja viimein tehtyä kortin ja tällä kertaa minä olinkin matskujen lähetys vuorossa. Lähetin sellaiset matskut mitkä ovat minulle täysin utopiset ja vaikeat mutta korttihan siitäkin kuitenkin tuli ;) Vaikeaa tässä oli se että itse en pidä ns joulun perusväreistä joten haastetta oli saada kortista edes jonkun näköinen. 

Viime metreille taas meni ja muiden laittaessa jo kortteja näytille minä olin ihan alku metreillä korttini kanssa. Tosin me olimme Oulun kodissa pidennetyn viikonlopun joten eihän sitä ollut aikaa askarrella moneen päivään varsinkaan kun jätin kaikki askartelu jutut toiseen kotiin :) Eilen illalla myöhään kun tulimme päätin että sitten kun talo on hiljainen teen sen korttini valmiiksi. Sain kun sainkin ja itse olen tyytyväinen korttiini vaikka ei se ole ihan sitä mitä lähdin hakemaan. Kaikki matskut sain tuhottua vain yksi dropsi jäi yli ja vähän punaista paperia ja tietty se toinen joulun toivotus teksi mutta tarkoitus olikin että laittaa joko toisen tai ei kumpaakaan.
 Tälläinen setti lähti minulta viime viikolla muille ringin askartelijoille:
 Ja valmis korttini on tässä,livenä on hieman paremman näköinen kun kuva antaa ymmärtää.
Mukana tässä ringissä oli Apris,Granne ja Maca,joten käykäähän katsomassa mitä he ovat saaneet viimeisistä materiaaleista aikaan.Kiitos teille naiset  :)
Itse ajattelin järjestää vielä yhden jouluringin,koska huomasin että vaikka muka olen ollut innokas ja ahkera niin eihän minulla ole kuin vasta 8 valmista joulukorttia joten kaukana on vielä joulutavoite :( Ringin laitan tässä jonkun ajan päästä käyntiin sillä nyt pitää pitää taukoa kun on reissua reissun perään tiedossa joten seuraava kuukausi menee meillä vähän siellä sun täällä matkustellessa. 

Itse asiassa lähden jo huomenna esikoisen kanssa ihan kahdestaan äiti- tytär lomalle ja mennään viikoksi Hesaan ja siellä tiedossa sukulointia ja kaiken kruunaa Cheekin keikka viikonloppuna mihin tyttäreni vie äitinsä vai meneekö se toisin päin äiti vie tyttärensä :)Mutta silti aika huisia.
Kauniin ruskan jälkeen alkoi vesisade joten pitää toivotella kaikille rattoisaa päivää kera vesisateen :)


4 kommenttia:

 1. Kiitos mukanaolosta ja kiitos ihanista materiaaleista. Korttisi on todella kaunis. Ja ihanan erilaisia tehtiin taas.
  Minä lähden mielelläni mukaan rinkiin.

  VastaaPoista
 2. Korttisi on aivan ihanan juhlallisen kaunis. Kiitos materiaaleista, tykkäsin niistä todella paljon.

  VastaaPoista
 3. Korttisi on aivan ihanan juhlallisen kaunis. Kiitos materiaaleista, tykkäsin niistä todella paljon.

  VastaaPoista
 4. Oih! Olette saaneet taas kerran kaikki niin upeat ja kauniit kortit aikaiseksi! Materiaalitkin ovat ihanat! :) Mulla on muuten sulle jotakin tuolla blogissani, eli käyhän kurkkaamassa.. :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)