torstai 12. syyskuuta 2013

Korttisirkus haaste 6!

Taas viime päiville menee että saan korttini esille,aina käy niin että aloitan kyllä kortin teon hyvissä ajoin heti melkein kun uusi haaste julkaistaan mutta taas kävi niin että tämäkin kortti jäi pöydälle odottamaan loppuun tekoa.Tänään aamulla päätin että teen kortin loppuun asti jotta ehtisin kortillani mukaan Korttisirkuksen haasteeseen. Aiheena oli Korttisirkuksessa tällä kertaa maisema ja ainoa leimasin mikä minulla on maisema teemalla on tämä joten oli helppo valinta tällä kertaa :) Tämä leima on tosi ihana minusta vaikka nyt on ensimmäinen kerta kun tätä käytän,mutta onhan näitä hyvä olla varalta juuri tälläisiä hetkiä varten.
Taas melko yksinkertainen kortti tuli ja leimakuvaa en värittänyt edes mitenkään.Vanhan ajan fiilis tuli mieleen kun korttia tein ja kuvaa katsoin.Taidan tehdä tästä vielä muutaman jouluisen kortin sen verran ihana leimasin on.
Jouluisissa tunnelmissa siis mennään tässäkin postauksessa :)

5 kommenttia:

 1. Kiva kun osallistuit Korttisirkuksen haasteeseen! Olen aivan samanlainen että innoissani aloitan korttia ja sitten meneekin viime tippaan omat DT-juttuni ja jopa haasteen korttikin...;)

  VastaaPoista
 2. Tämä leimasin on kyllä mielettömän ihana.
  Ja todella kauniin kortin olet sitä käyttäen tehnyt. Yksinkertaisuus kaukana, paljon kivoja yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä kuin Apris: leimasin on todella,todella ihana! Ja vanhanajan tunnelma ja henki on nähtävissä ehdottomasti tässä kortissa! Upeat nuo lumihiutaleet,näyttävän näköiset! Ja rusetti on taas niin täydellinen :) Iloista ja pirteää viikonloppua Sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis kortti syntyi, kannatti kypsytellä :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin niin tykkään tästä leimasta vaikka en olekaan vielä kuin yhden kortin saanut valmiiksi asti.. :) Tämä sinun korttisi on ihan huippu kaunis! Kenen tuo tekstileima muuten on? :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)