keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Korttirinki 1/4!

Pääsin mukaan Apriksen korttirinkiin ja voi että kun nämä onkin niin super kivoja juttuja aina ja olen iloinen että pääsin mukaan tälläkin kertaa :) Mukana siis 4 mahtavaa kortteilijaa jotka vuoron perään lähettää samanlaiset materiaalit jokaiselle ja niistä sitten pitää tehdä kortti. Aiheena on juhla eli jokainen kortti pitäisi sitten jotenkin liittyä johonkin juhlaan. Mukana menossa on tällä kertaa itseni lisäksi emäntä eli Apris, Marde ja Pipertäjä
Käykäähän katsomassa muidenkin ihastuttavia kortteja :)

Apris olikin ensimmäisenä lähetys vuorossa ja pääsiäisen aikaan olikin tullut iso kasa ihastuttavia materiaaleja postilaatikkoon. Tulimme kotiin myöhään maanantai iltana ja melkein heti piti avata kuori ja katsoa mitä siellä olikaan :) Korttia pääsin tekemään vasta eilen ja meni aika viime tinkaan että sain sen valmiiksi ja julkaisu valmiiksi,mutta sain kun sainkin :)
Tältä näytti tofella runsas kuoren sisältö:
 Itsellä on se periaate että pyrin kaikkia  materiaaleja käyttämään jos vain mahdollista ja taisin kortissa saada kaikki materiaalit käytettyä ainakaan mitään ei jäänyt yli :)
Minun valmis korttini tästä ihastuttavasta leimasta näyttää tälläiseltä:
Kortti on livenä jotenkin kauniimman näköinen mutta syytän taas kameraa näistä mahtavista kuvista jotka vääristää tuttuun tapaan ;) Silti olen itse tyytyväinen korttiin ja minulle tuottaa vaikeuksia tuo väritys aina ja sitten nuo kukat ja heteet on ainainen ongelma!

Aurinkoista päivää kaikille :)

4 kommenttia:

 1. Aivan upea kortti! Siis, niin ihana kokonaisuus!! :)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän kaunis kortti ja hienosti olet käyttänyt materiaaleja. Ihanaa kimallustakin löytyy sieltä täältä. Mitähän se posti seuraavaksi kuljettaa?

  VastaaPoista
 3. Voi että miten ihana kortti. Kiva sommittelu.

  VastaaPoista
 4. Kaunis, kaunis kortti. Hyvin olet saanut materiaaleja käytettyä. :)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)