maanantai 8. huhtikuuta 2013

50v kortti!

Tällä kertaa luvassa 50v kortti miehelle,mieheni halusi että teen hänen entiselle työkaverille kortin ja tilasi sen jo kuukausi sitten mutta kun minulle on tosi vaikeita nämä miesten ja poikien kortit joten meni vähän viime tippaan taas teko(eilen illalla myöhään sain valmiiksi) Tänään piti saada kortti postiin eli hyvin ehdin kuitenkin :)
Mies on valinnut värit tai lähinnä siis nuo paperit ja itse en niistä pidä yhtään kun tuo värimaailma ei vain iske minulle yhtään,mutta tälläinen kortti tuli siitä sitten lopulta.Aika iisi ja helppo toteutus,mutta haittaakos se mitään.

Meillä sairastellaan ja varmaan itsekkin olen tulossa sairaaksi kun kurkku on kipeä ja ääntä ei meinaa lähteä juurikaan ja yskittää koko ajan. Nyt onkin ollut tosi paljon liikkeellä kaikenlaista ja tottakai ne käy sitten jokaisen läpi halusi itse tai ei :( Toivotaan että poppoo paranisi kun meillä pitäisi aloittaa taa muutto hommia kun mennään "oikeaan" kotiin taas kuun lopussa ja pitäisi hieman jo laittaa tavaraa kasaan itse kunkin ettei kaikki jää minun kontolle. Odotan kun kuuta nousevaa toukokuuta kun tietää että pääsemme täältä pois ja ihmisten ilmoille,se on ihanaa kun on jotain mitä odottaa ;) 

Mutta tässä on tämä valmis korttini jonka jo veinkin postiin ja huomenna se kolahtaa sitten sankarin postilaatikkoon ja toivotaan että on mieluinen.


 Ja voi että kun nämä kuvat näyttää koneelta niin vääristyneiltä aina vaikka mitä teen :( Nytkin ihan liian hailakka kortti ja värit ei erotu oikein minään.Pitää varmaan miettiä jotain digikamera kurssia ensi syksynä!
Aurinkoista päivää kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Korttisihan on hieno kuin mikä!! Varmasti on saaja mielissään ja tykkää! :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)