tiistai 9. lokakuuta 2012

Joulukorttirinki 3/4!

Jälleen joulukorttiringin kimpussa vaikkakin kamala poskiontelotulehdus taas päällä ja olihan edellisestä jo aikaa ainakin 2vkoa :( Ärsyttää suuresti mutta ei voi mitään. Tämän viikon matskut lähetti kotkotin Ihanat materiaalit jälleen tuli kuoresta ja ne näytti tältä.
Minä sain taas kaikkia matskuja käytettyä,joten hienoa minä :) Mulla itselläni ollut se tavoite näissä jutuissa että kaikkia materiaaleja koitan laittaa mukaan jossain muodossa.Tuon punaisen sävyisen paperin käänsin toisin päin ja siitähän tuli valkoinen silloin ja sen laitoin taustaksi leimakuvalle.  Kuva on ihana ja minä pidän myös näistä leimoista tosi paljon mutta en ihme kyllä omista vielä yhtäkään leimaa näiltä..Väritys meni sitten heti kerta heitolla pilalle mutta onneksi oli varaleimakuva mutta en ole tähänkään tyytyväinen en sitten yhtään,mutta näillä mennään ei jaksanut taistella enempää. 

Värimaailma on tässäkin ihana ja minulle varsinkin joka kartan punaista ja vihreää vaikka nehän ne joulun värejä on yleensä ;) Joten nautin suuresti kun saa tehdä joulukortin muussakin väreissä ja näitä onkin nyt tullut useampi ei niin jouluisissa väreissä.

Kamalan nopeasti onkin mennyt aika tässäkin ringissä ja ensi viikolla Ansu lähettää ringin viimeiset matskut joten innolla jäämme niitä odottamaan :)
Mukana askartelemassa ovat myös Apris ja Ansu.

Luonnossa värit ovat enemmän violetin sävyiset mitä kuvat antaa ymmärtää sillä ainakin minun koneelta näyttää suuremmaksi osaksi siniseltä tämä kokonaisuus :)
Minun pitäisi varmaan olla jouluun asti jossain ringissä että saisin aikaiseksi tehdä tämän joulun kortit valmiiksi ajoissa ;)

Ihanaa syksyistä viikkoa kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja hienosti olet materiaaleja käyttänyt. Minä tuhlasin matskut kahteen korttiin, en saanut yhteen mahtumaan :)

  VastaaPoista
 2. Oi hurmaava kuin upean kortin olet tehnyt ja toi stanssi..haluu:)
  Kiitos sinulle Tiinu aina niin ihanista kommenteistasi,lämmittää ja hymyilyttää:)Anteeksi pyydän kun olen niin huonosti kommenteja jättänyt,kurkkimas kyl käynyt.Toivon parantavani tapani,aika vaan mennyt muualle näin syksyn puuhissa.Hyvää päivän jatkoa ja Hali<3

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti. Niin ne näyttää luonnossa hieman erilaisilta kun kuvassa. Ja parempia luonnossa, ainakin omat korttini. Tai siis kun en ole hyvä kuvaaja niin luonnossa on sit kivemman väriset ym.

  VastaaPoista
 4. Onpas teillä ollutkin hienot materiaalit liikenteessä, niistähän syntyikin hurjan upea jouluinen kortti ;-D Hienot nuo stanssauksetkin ;-DD

  VastaaPoista
 5. Upea kortti! Hienosti olet matskuja käyttänyt ja kiva idea pistää taustapaperi myös takakanteen.
  Vimpat matskut lähtivät matkaan perjantaina ilman saatetekstejä ja lähettäjän nimeä (sen siit saa ku illal myöhään yrittää jotain tehdä)...joten... "Askarteluiloa toivotteleepi Ansu"

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis kortti!!! Olet saanut vangittua korttiisi upeasti lumisateen kepeyden!!

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)