torstai 25. lokakuuta 2012

Joulukortti rinki 1/4!

Minä päätin järjestää joulukortti ringin jotta saisin hieman lisää tehtyä joulukortteja sillä junnaa niin tämä aihe joulukortit minulla :( Osallistuin tälläiseen rinkiin muutaman kerran aihaisemmin Apriksen järjestämänä  ja voi että kun se oli kiva juttu ja siitä intoutuneena minunkin rinkini sai tarvittavat osallistujat mukaansa ja uusi rinki oli jälleen kasassa. Kiitos teille ihanat osallistujat. Minä olin ekana matskujen lähetya vuorossa  ja tälläiset laitoin kaikille matkaan tällä viikolla:
Minun tapaani matskut  tietenkään ei ihan vaikuta jouluisilta mutta eihän aina tarvitse olla punaisen ja vihreä säyvisiä kortteja ;) Minä jotenkin vierastan noita värejä mutta pakkohan sitä on senkin sävyisiä kortteja jossain välissä tehdä uskokaa pois vain :) 
Mukana tässä ringissä ovat Mari-Susanna, Apris ja Kotkotin ja jäänkin mielenkiinnolla katsomaan mitä muut ovat tuumanneet matskuista :) 
Toivotaan että kaikki saa korttinsa tehtyä kuitenkin näistä.

Seuraavana matskujen lähetys vuorossa on Mari-Susanna, jään innolla odottamaan postia että pääsee uuden kuoren kimppuun :)
Minun korttini näyttä valmiina on tässä:
 Tyttäreni ihasteli kun matskuja keräilin kuoriin ja tuumasi että miksi hänelle ei ole ja voisiko hänkin saada omansa kuoren ja minä sitten päätin kun neiti oli mennyt nukkumaan että laitan hänelle kuoren yllätykseksi ja kun neiti aamulla heräisi ja huomasi kuorensa oli ilme näkemisen arvoinen joten laitan tähän nyt samalla tyttäreni kortin ja on tainnut kaikkia materiaaleja käyttää tosin häneltä puuttuu yksi paperi kun minulla ei ollut enään viidettä samanlaista paperia joten piti sooloilla.Itse on suunnitellut ja kuvannut korttinsa,yhtään en ole auttanut häntä :)
Kipakkaa pakkasiltaa kaikille,meillä se on lunta ja pakkasta -11.2 astetta ja on muka sen verran että tuntuu kun Siperiassa  ;)

5 kommenttia:

 1. Kiitokset ihastuttavista materiaaleista. Kauniin kortin olet tehnyt ja kivasti materiaaleja käyttänyt. Ja tyttärellesikin järjestit kivan yllätyksen, hienosti on myös hänen korttinsa sommiteltu.

  VastaaPoista
 2. NO wau, onpas upea kortti ;-DD

  Meillä oli aamulla ekat miinusmerkkiset ilimat eli -1,7 eikä lumesta tietoakaan...jokohan huomenis lykkäis, no aamulla sen sitten näkee ;-DD

  VastaaPoista
 3. Suloinen kortti ja niin kivasti sinulla on nuo matskut tuossa kortissa <3 ja valitsemasi matskut olivat niin nam, kiitokset :) Ja tuo tyttäresi kortti on myöskin todella ihanasti tehty ja suunniteltu! Ja voin olla varma että muutaman vuoden kuluttua hänen korttinsa on varmasti huikaisevan kauniita ja taidolla tehtyjä!

  VastaaPoista
 4. sorry , oon unohtanut kokonaan tehdä tän , yritän jos jaksan illasta väsätä, Flunssa vienyt kaiken voiman.

  VastaaPoista
 5. Ja nyt miun kortti valmis ! Hienon kortin olet saanut aikaiseksi!

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)