perjantai 11. toukokuuta 2012

Saippuakuplapoika haaste kortti..

Eräs mukava nettiystäväni haastoi minut tekemään lähettämästään leimakuvasta kortin ja oi että mikä ihana idea ja enpäs ole koskaan moista saanut joten pakkohan se haaste oli ottaa vastaan :)

Kuva minkä sain näytti tältä:
Vaikka olin ihan innoissani tuli pulma että apua miten osaan tuollaista värittää? Minä kun olen jotenkin vain aina tekemässä Magnolia leimoista kortteja ja nämä kaikki muut ihanuudet jää ihan taka-alalle. Tähän pitää tulla muutos ja päätinkin että teen jossain välissä kaikista minun ei Magnolia leimoista kortteja :)

Kerta haasteen sain niin tottakai otan haasteen ilolla vastaan ja lupasinkin tehdä piakkoin kortin enkä jättää sitä hamaan tulevaisuuteen. Tosin pakko myöntää että laitoin kortin pöydän kulmalle odottamaan tekoa mutta josta sen jo laitoin kuitenkin "pakkaan" missä on näitä muitakin tehdään joskus kortteja ;) Mutta kohteliaisuudesta päätin että ei kun nyt otan itsestäni niskasta kiinni ja otan asiakseni tämän kortin ja ennen en tee muita kunnes tämä on valmis. Leimakuva on kerrassaan ihana ja päätin että teenkin tämän kortin siskon pojalle synttärikortiksi kun täyttää tänä vuonna 3v,aihe jotenkin sopii hänelle kun nenä päähän. 

Tässä on valmis korttini ja olen hieman ylpeä että sain sen valmiiksi ;) Kiitos tosi paljon haasteen heittäjälle :)

7 kommenttia:

 1. Tosi ihana kortti. Taustapaperikin sopii hienosti kuvan saippuakupliin. Kivan kuvan olet saanut.

  VastaaPoista
 2. Aikas hieno leimakuva....tosi kaunis korttihan siitä tuli--just passeli pienelle miehelle:)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä tulikin kiva kortti kuvasta. Just passeli pikku pojalle :)

  VastaaPoista
 4. Oi voi, kun tuli ihana ja suloinen kortti! Hienoa Tiinu että otit haasteen vastaan ja voin kyllä sanoa että kyllä kannatti, teit ihanan kortin! Hyvää viikonloppua ja kaivahhan ne muutkin leimakuvat esille, mitä laitoin sulle jo aikaa sitten ;)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kortti tosi kivalla leimakuvalla!Hieno idea tuo kirjain paidassa.

  VastaaPoista
 6. Hieno lopputulos tuli! Kannattaakin olla ylpeä!

  VastaaPoista
 7. Hei Tiinu! Kiitos kommentistasi. Tuo kastekortti on tehty Tri Shutter tekniikalla. Kirjoita googleen tuo nimi, niin löytyy varmasti joitain ohjeita, eri kielillä tosin, mutta kuvat on hyviä ja selkeitä. Itselläkin meni ensin hetki aikaa ennenkuin uskalsin koettaa tota Tri shutter korttia, mutta kun kerran kokeilee, niin siihen jää koukkuun! :)
  Aivan ihana leimakuva muuten!

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)