tiistai 8. toukokuuta 2012

Magnoliahaaste 100!

Manoliahaasteessa on tasa luku vaihe menossa sillä tämän viikon haaste on jo 100,mahtavaa :) Itse vasta parissa kymmenessä ollut mukana mutta on se hienoa että tälläinen on keksitty. Tämän viikon aiheena onkin ruusujen viemää. 

Iso pulma tuli minulla taas tässäkin sillä vaikka minulla on paljon paperilehtiöitä ja irrallisia papereita ja on kukkasta vaikka ja mitä mutta ei kuitenkaan yhtään ruusu aiheista?! Miten voikin olla mahdollista että ei vain löytynyt vaikka kuinka selasin läpi kaikki paperit useaan kertaa. Ei auttanut sitten kun kysyä kaverilta onko sillä yhtään ruusupaperia antaa minulle ja onneksi oli niin sain sitten täydellisen kortin ;) No joo ei ole ihan täydellinen  mutta kuitenkin jotain sinne päin,helpolla mentiin tälläkin viikolla :)Värit ja sävyt on taas ihan jotain muuta mitä ne on kortissa oikeasti mutta en vain saa kamerallani oikeita sävyjä kuvattuja vaikka mitä teen ja missä vain otan kuvia.Tildan housut näyttää oransseilta mutta ihan ne on punaiset :)

Pitäisi haastaa itsensä hieman vaikeampiin kortteihin jo tässä vaiheessa mutta tällä mennään tälläkin kerralla. Meinasi tulla pulma muutenkin kun mietin että onko minulla ruusuaiheista Magnolia leimasinta mutta kun hieman penkoo niin tottakai sieltä löytyy aiheeseen sopiva. 

Magnolia Tilda ruusupuskan kanssa kera ruusutausta paperin ja muutamat ruusut sinne ja tänne niin siinä on tämän viikon korttini 100 Magnoliahaasteeseen :) Valmis korttini näyttää siis tältä:


Kiitos haasteesta ja ihanaa että tälläinen on olemassa!

6 kommenttia:

 1. Suloinen kokonaisuus, tiedän tunteen kun ei sopivia papereita löydy ;)!Mukava kun lähdit ruusujen vietäväksi :)!

  VastaaPoista
 2. Todella ihana kortti! Sama ongelma vaivaa minuakin aina silloin tällöin, sopivia papereita ei vain meinaa löytyä, vaikka kuinka kätköjä penkoisi :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis on korttisi! Kiitos kun osallistuit haasteeseen!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti!!! Ruusut olet sommitellut hauskasti!

  VastaaPoista
 5. tosi kaunis suloinen kortti!! =)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)