sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Häkkyrä väkkyrä!

 Minun eka tälläinen häkkyrä väkerrys. Kaverin kanssa tehtiin jouluisia juttuja ja hän teki näitä ja päätin kokeilla. Itse aloitin joulupallo kranssilla kun niitä on näkynyt monessa blogissa ja ajattelin että pakkohan sitä on sellainen saada itse tehtyä, mutta toisin kävi. Tuotos ei onnistunut eikä siitä tullut yhtään hieno enkä sitä viitsi edes julkaista. Jotain siihen pitää tehdä muutoksia että näyttää kauniilta..sitä mitä muutoksia niin en vielä tiedä.
Mutta tätä kokeilin ja en tiedä mikä tämä on nimeltään mutta sellaista rautaverkkoa on tuo materiaali ja se päällystettiin valkoisella seoksella. Kun se oli kuivunut niin siitä tuli kova, tosin ei niin kova että sitä voisi kovasti puristella. Vähän on epäsymmetrinen mutta eihän se mitään haittaa :) Lopuksi kieputin siihen valot mitkä ensimmäisenä löytyi laatikosta kun piti kokeilla miltä näyttää valojen kanssa. 
Pitää vain hankkia erilaiset valot niin ihan kiva seinäkoriste tämä on. Ainakin sen voin laittaa seinälle joksikin aikaa :) Näitä olen nyt nähnyt paljon joulumessuilla tänä jouluna joten on varmasti joku joulun uutuus.Seuraavaksi haluaisin kokeilla sellaista jonkun sortin kranssia vaikka ulko-oveen kun joulupallo ei onnistunut.
Mukavaa sunnuntai päivää kaikille!

1 kommentti:

Thanks for your comments and your visit my blog :)