tiistai 27. tammikuuta 2015

60v-kortti!

Todella pitkän hiljaiselon jälkeen saan tännekkin jotain laitettua. Olen toki kaikkea tehnyt mutta kaikki on jäänyt tänne laittamatta ihan kokonaan. Joulu jututkin piti laittaa ennen joulua näytille kun tein tuikkukortteja ja ekan kerran elämässäni tein myös sytykeruusukkeita mutta enpäs saanut niitä näytille. Niistä tuli kyllä ihan kivoja mutta vaatii vielä harjoittelua :)

Sain äidiltäni jo syksyllä pyynnön että tekisin kaksi 60v korttia joista ensimmäinen pitäisi olla valmis tammikuun lopussa ja toinen maaliskuussa. No ajattelin silloin että voi kun on paljon aikaa,mutta toisin kävi aloitin kortin teon vasta nyt viikonloppuna ja eilen maanantaina aloitin sitten kokoamisen ja nyt se on valmis ja ei yhtään turhan aikaisin kun huomenna pitää saada kortti jo postiin että ehtii perjantaiksi sankarille.Jotenkin se aika vain meni hujauksessa ja tuli kun puun takaa koko kortin tekeminen. Jospa olisi viisas nyt jo ja aloittaisi toisen kortin teon.


Vuosi on lähtenyt vauhdilla eteenpäin ja kevättä kohden ollaan jo kovasti menossa. Pitkästä aikaa kun selailin blogeja niin huomasin että hurjan moni haaste jutut ovat lopettaneet ja itselle tuli ihan että apua mitä sitä nyt tekee ja mihin osallistuu :)  Kamalan aktiivinen en ole noissa haasteissa ollutkaan koskaan mutta aina on johonkin voinut osallistu ja ne on olleet tosi kivoja.

Nyt tein kortin viime kesänä ostamallani leimalla ja tulo ostettua muutama näiti hupi leimoja tai sillä nimellä itse niitä nimitän ja nämä sopii mainioisti tietyille ihmisille ja nyt tähän korttiin valitsinkin tälläisen leidin.Kortin saaja rakastaa sinistä joten siksi on aika paljon sinistä kortissa.Kukkia ja nauhaa koitin saada aseteltua korttiin mutta ei ne asettunut kumpikaan mitenkään päin joten päätin että ollaan sitten ilman kukkasia.
Aurinkoista viikkoa kaikille ja hurjasti askartelu iloa :)
 

2 kommenttia:

  1. Todella kaunis kortti ja ihanat siniset sävyt.
    Minullakin vaikeuksia käynnistää kortteilua (aikaa mennyt askarteluhuoneen siivoukseen). Ei sua korttirinki kiinnostas?

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)