keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Vintage Korttirinki 4/4

Vihdoin ja viimein minä sain meidän vintage ringin vikoista matskuista kortin valmiiksi. Olin itse lähetys vuorossa ja jo itse matskujen kasaaminen tuotti tällä kertaa suurta vaikeutta ja moneen kertaan vaihdoin jo lähetettävät matskut kunnes lopulta päätin laittaa alla olevat materiaalit naisille.
 No sitten kortin pariin ja ai että tämä jos mikä oli tahtojen taistelu. Ei sitten mitenkään päin asettunut matskut korttiin vaikka monta päivää niitä pyöritin ja pyöritin pöydällä. Tänään päätin että nyt se kortti tehdään valmiiksi ja piste. Lopputulos on alla. Minä taas tein vain yhden kortin mutta käytin kaikkia matskuja,piti enemmänkin papereista jotain korttiin laittaa mutta jäi laittamatta.En tiedä vielä kelle kortti menee ja mihin tilaisuuteen joten tekstä en laittanut mihinkään,mutta ehtiihän sen myöhemminkin.
 Jokaisella on ollut höyheniä matskuissa ja minulla ei sellaisia ensin ollut mutta olimme viime viikolla synttäreillä jossa sitten näin heidän tytön pääsiäiseltä jääneen höyhen pussin ja pitihän se kysyä että saako ottaa muutaman höyhenen jotta sain myös minä laitettua niitä mukaan matskujen joukkoon. Ihan ei ollut hyvän värisiä mutta nuo nyt oli parhaimmat joten kaikki saivat kaksi höyhentä :) Laitoin tosin viestiksi että ei ole pakko niitä käyttää. 

Nyt taas on tullut tämkin rinki tiensä päähän ja hurjan kivaa on ollut,varmasti jatkuu rinkeily taas syksymmällä mutta ainakin omalta osaltani joudun vähän pitämään taukoa. Mukana menossa olivat tutut naiset Apris,Jaanuska ja Minna joten käykäähän kurkkailemassa että minkälaisia kortteja naiset ovat saaneet aikaiseksi. Ainakin Apris oli saanut valmiiksi jo kaksi korttia lähettämistäni materiaaleista.

Ihanaa aurinkoista viikkoa kaikille :)

tiistai 13. toukokuuta 2014

Vintage korttirinki 3/4

Matti myöhäinen taas liikenteessä,mutta tämähän on tuttua jo mulle :) Mutta siis melkein vikaa vintage kierrosta viedään eteenpäin ja viime viikolla Jaanuska lähetti omat matskunsa ja paljon niitä olikin jälleen kuoressa,meidän leidit ei pihtaile näissä matskuissa ;) Minä tietenkin pyöritin ja pyöritin matskuja pöydällä harva se päivä mutta mitään valmista en saanut aikaiseksi. Sitten iskee aina paniikki kun muiden kortit alkaa jo valmistumaan ja tietää että oma vielä pitkin ja poikin pöydällä. Aamulla sitten päätin että selvä nyt sen on tehtävä koska huomenna lähtee tämän ringin vikat matskut minulta muille.
Tässä sisältö ja osa papruista oli kaksipuoleisia joten olen kuvannut ne toiseltakin puolelta. 
Sain tuhlattua lähes kaikki matskut tähän yhteen korttiin,tosin ruskea ohut nyöri päätyi silppuamisen jälkeen roskiin eli sen kanssa sössin oikein kunnolla tällä kertaa ja kello aiheinen paperikin pääsi suurilta osin silppuksi.
Minun valmis tekeleeni on tällä kertaa tässä ja osallistun jälleen it's all about vintage haasteeseen missä kaikki käy tällä kertaa. Harvoin tulee osallistuttua kyseiseen haasteeseen kun ei tuo vintage ole mun juttu mutta nyt saanut oikein urakalla osallistua kun aiheena meillä on ollut vintage :)
 Apris oli laittanut hienosti tekstin tuohon puiseen sydämeneen ja ehkä itsekkin matkin ja laitan siihen jonkun teksin sitten kun keksin mikä se voisi olla ja kelle kortti ehkä on menossa.

Mukana menossa ovat Jaanuska,Minna ja Apris :) Minun matskut lähtee huomenna postiin ja sitten onkin taas yksi rinki tullut tiensä päähän.

Aurinkoista päivää kaikille :)

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Nallukkakortti!

Taas on mulla tälläinen yksinkertainen pika kortti esittely. Mennään tänään synttäreille ja valmista korttia ei ollut sopivaa  joten piti äkkiä aamulla tehdä joku mikä nyt pojalle sopisi. En tiedä onko liian lapsellinen 8v pojalle mutta sentään pojalle sopiva aihe joten tämä saa kelvata :) Ja hän tykkää jalkapallosta ja tuo nyt oli ainoa jalkapallo aiheinen leimakuva jonka omistan joten onhan tämä sopiva kortti :)

Lasten mielestä rusetin olisi saanut jättää pois kun ei saisi poika kortissa olla rusettia,mutta siinä se on kuitenkin kun en sitä viitsinyt repiä enään irti kun olin jo liimannut.
Lunta sataa ja on kyllä kylmä kun pakkastakin on koko ajan,yöllä jopa enemmänkin,ei se kesä tule ikinä meidän leveysasteille :(

Aurinko sentään paistaa,joten aurinkoista päivää kaikille :)


sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Vintage korttirinki 2/4

Vintagella mennään jälleen ja vuorossa oli Apriksen matskut,vappu sekoitti pään ihan totaalisesti joten eipä täällä päässä muistettu hakea keskiviikkona postia ollenkaan joten sainkin vasta perjantaina haettua postit laatikosta. Kaikki muut ovat jo omat korttinsa saaneet valmiiksi ja mulla se vain kestää ja kestää.Aamulla sitten päätin että kortti on tehtävä valmiiksi kun kohta kolahtaa jo uudet matskut joten ei auttanut kun ottaa härkää sarvista ja aloittaa kortin suunnittelu. Olin toki monta kertaa matskut levittänyt pöydälle ja suunnitellut että mitä tekisin mutta se oli jäänyt suunnittelu asteelle joka ikinen kerta. 

Jälleen kerran tuli matsku kuori täynnä ihania juttuja sekä täysin vieraita ja uusia tuttavuuksia minulle. Innokkaimmat tekivät kaksi korttia mutta minä päätin tällä kertaa tyytyä yhteen ja sainkin tuhottua kaikki matskut,muutama silppu jäi ja toinen leimakuva meni pilalle heti alku kättelyssä mutta on se hyvä että oli varalla toinen :)

Itse en ensin värittänyt kuvaa mitenkään mutta kun näin muiden naisten ihanat tekeleet niin päätin hieman itsekkin värittää kuvaa vaikka olinkin sen jo liimaillut pohjaan kiinni. Tässä on valtaisa kuoren sisältö.
 Ja tässä on se minun taideteos tällä kertaa :) Höyhenet eivät halunneet sopuisasti asettua korttiin haluamallani tavalla joten ne nyt sojottaa sitten mihin sattuu ;)
Mukana menossa ovat Jaanuska ja Minna :) Käykäähän kurkkailemassa mitä ihanaa muut ovat saaneet tehtyä,taitoa on näillä naisilla :) Seuraavana onkin vuorossa Jaanuska joten nyt taas jäämme odottamaan uusia vintage matskuja :)

Osallistun tällä kortilla myös kuukauden it's all about vintage haasteeseen missä aiheena oli "flower power" eli kukka loistoa kaivataan,jos tässä kortissa on tarpeeksi kukkaa niin mukana ollaan haasteessa :)

Aurinkoista päivää kaikille :)

lauantai 3. toukokuuta 2014

Heppa kortti!

Esikoinen tuli eilen koulusta kotiin ja antoi kutsukortin luokkakaverinsa synttäreille. Luin kutsun läpi ja todellakin synttärit ovat tänään joten pitäähän siinä sitten aika nopeasti alkaa tekemään korttia kun ei mulla ollut mitään sopivaa valmiina tietenkään. Neiti toivoi heppa aiheista korttia,koska synttäritkin on heppa teemalla..just niin heppa aiheinen kortti pitäisi tehdä välineistä joissa ei ole mitään heppaan liittyvääkään. Aikani netissä olin ja bongasin Magnolian heppasen ja tulostin sen kuvan ja värittelin sitten kolme heppaa ja ne on nyt tässä kortissa sitten. Tuo on kyllä itse asiassa ihan kiva leima ja mietinkin että sellainen kannattaa ehkä itsellekkin hankkia vastaisuuden varalle. 

Hepan lisäksi toiveena oli keltaisen tai turkoosin värinen kortti joten tässä on nyt sitten sitä turkoosia ja sisällä on keltaista mutta en ehtinyt sisältä kuvata kun muistin asian vasta nyt :) Kuvaus piti tehdä niin nopeasti että liimatkaan ei ole ehtinyt kuivua kortissa :) 

Pika kortti todellakin tuli ja olen suht tyytyväinen korttiin,ainakin se on raikas mielestäni ja sopinee hyvin 11v heppa tytölle :) Osallistun tällä kortilla Stampavie and more haasteeseen jossa aiheena on tällä kertaa nappeja.
 Hirnahtelevaa päivää kaikille :)