keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Nallukkakortti!

Taas on mulla tälläinen yksinkertainen pika kortti esittely. Mennään tänään synttäreille ja valmista korttia ei ollut sopivaa  joten piti äkkiä aamulla tehdä joku mikä nyt pojalle sopisi. En tiedä onko liian lapsellinen 8v pojalle mutta sentään pojalle sopiva aihe joten tämä saa kelvata :) Ja hän tykkää jalkapallosta ja tuo nyt oli ainoa jalkapallo aiheinen leimakuva jonka omistan joten onhan tämä sopiva kortti :)

Lasten mielestä rusetin olisi saanut jättää pois kun ei saisi poika kortissa olla rusettia,mutta siinä se on kuitenkin kun en sitä viitsinyt repiä enään irti kun olin jo liimannut.
Lunta sataa ja on kyllä kylmä kun pakkastakin on koko ajan,yöllä jopa enemmänkin,ei se kesä tule ikinä meidän leveysasteille :(

Aurinko sentään paistaa,joten aurinkoista päivää kaikille :)


4 kommenttia:

 1. Kiitos kommentistasi:)

  Suloinen kortti, rusetti sopii vallan mainiosti kokonaisuuteen!:)

  Aurinkoa päivääsi ja askarteluintoa!:)

  VastaaPoista
 2. Poikakortit aina haasteellisia ja pikapikaa tehtäessä on kompromisseja tehtävä.
  Hyvin suoriuduit paineenkin alla :) Ja kyllä rusetti on ihan välttämätön tässä kortissa...

  Kesä tulee joka vuosi, joskus sitä vaan saa odotella pitempään. Nyt oli niin 'helppo' talvi, vähän lunta ja vähän pakkasia, että ihan pelottaa miten se kostautuu!

  Pidän peukkuja kuivan, lämpimän ja aurinkoisen kesän puolesta. Sateita vain öisin, paitsi ei silloin kun meille tulee uusi katto ! :)

  Mukavia kortteiluhetkiä!

  VastaaPoista
 3. Hieno korttihan tämä on, kyllä rusetti poikakorttiinkin käy..just passeli tuohon :-)

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)