keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Joulukortti rinki 1/3!

Nyt on taas se aika vuodesta,eli oli aika  laittaa kasaan joulukortti rinki :)
Tämä on tuttua ja turvallista ja kohta jo perinne mutta aina niin ihanaa tehdä ringissä kortteja ja aina on niin ihanaa odottaa niitä matskuja postilaatikkoon saapuvaksi. Tällä kertaa sain mukaan ihanaiset Apriksen ja Zirkonellan Minnan joiden kanssa olisi tarkoitus nyt jouluteemalla mennä ensimmäinen kierros. Minä olin ensimmäinen matsku kuoren lähettäjä ja laitoinkin kaikille yllätyksenä menemään kuoren mihin tyttäreni joka on 10v suunnitteli materiaalit. Ihan hyvinhän neiti suoriutui vaikka kyllä se jännitti itseä että mitähän sieltä tulee. Välillä kuului oven raosta jos minkälaista kysymystä mitä sinne kuoreen pitäisi laittaa ja mitä saa laittaa ja mitä ei :) 

En tiedä oliko ihan "kiusalla" mutta neiti oli valinnut aika punaisen väriset materiaalit,eikä siinä mitään mutta minä en itse pidä ns joulun perus väreistä ja koen että punainen ja vihreä väri ovat hankalia minulle joka mielessä. Näistä sain loppujen lopuksi kuitenkin loihdittua aika kivan kortin vaikka itse sanonkin :)

Tässä on kuoren sisältö minkä neiti läväytti pöytään. Vihreä harso oli kuvasta ehtinyt jo tippua lattialle ja huomasin sen vasta kun olin jo kuvan ottanut enkä laisuuttani jaksanut ottaa uutta kuvaa. Melkein unohdin kuvata muutenkin materiaalit kun oli jo värittämässä Tilda tyttöä.
Eli tällä kertaa leimana oli Magnolian Tilda jingle jangle leimasin joka onkin aika ihana enkä olekkaan pitkään aikaan Magnolia korttia tehtyt. Aavistin tosin että Magnoliaa on tulossa sillä meidän neiti niin pitää noista leimoista samalla tavalla kun äitinsäkkin :)
Tässä on minun valmis luomus ja onkin sitten joulukortti nro 2 :)
Mukana menossa ovat siis ihanaiset kaikille jo varmaan tutut Apris joka onkin seuraavana vuorossa omien materiaaliensa kanssa. Lisäksi on Zirkonellan Minna,joten käykäähän katsomassa mitä he ovat saaneet aikaan näistä matskuista vai ovatko saaneet mitään ;) 
Mukavaa iltaa kaikille kiva kun kävit kukkailemassa :)

2 kommenttia:

  1. Kiitokset vielä kerran ihanista materiaaleista. Tämä leimakuva on tosi kiva.
    Korttisi on ihana ja olemme näemmä käyttäneet molemmat tuota "harsoa" samalla tavalla. Oma korttini on nimittäin puolivaiheessa, jäi kesken kun piti kiirehtiä venyttelyjumppaan.

    VastaaPoista
  2. Oi kuinka hurmaava kortti. Ihanan jouluinen tunnelma ja tuo leimasin on yksi minun lemppareistani Magnolioista.

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)