lauantai 16. elokuuta 2014

Onnea uuteen kotiin kortti!

Tälle kesää jo toinen onnea uuteen kotiin kortti minkä olen tehnyt. Tämä kortti tehtiin super pikana,hyvä ettei muu porukka ollut jo autossa kun päätin että kortti se on tehtävä vaikka aikaa ei olekkaan liiaksi siihen tarkoituksen. Saman tyylisen kortin tein joku aika sitten ja itse tykkäsin tästä niin paljon että päätin samalla tehdä toisenkin samalla tyylillä.

Kuluva kesä on ollut todella runsasta hää aikaa ja vauva aikaa ainakin meidän lähipiirissä ja paljon on saanut kuulla ihan melkein päivittäin vauva uutisia :) Tietää siis näin syksyn kynnyksellä paljon vauvakorttien tekoa. Pikkusiskoni kolmannen vauvan odotus on tietenkin kaikista jännittävin mutta vielä pitäisi lokakuulle asti niitä uutisia jaksaa odotella että kumpi sieltä tulee ;) 

Marikan blogissa on arvonta menossa missä voitte voittaa Marikan väritystekniikka kirjan joten kannattaa käydä osallistumassa TÄÄLLÄ. Lisäksi voi tehdä kirjan ennakkotilauksen.

Itsellä alkaa kohta joulukortti urakka joka onkin tänä vuonna isompi kun minään vuonna ja nyt jos koskaan pitää hyvissä ajoin aloittaa urakka.Mutta tässä nyt tämä pika korttini.
Jos joku tietää mistä löytyy chippies valmiita kehyksiä niin saa vinkata.Itsellä varsinkin pyöreät olisi hakusessa,muutkin käy toki. It*all about vintage sivuilla on Elokuun namu arvontaa tarjolla, kannattaa käydä tutustumassa TÄSTÄ.

Hyvää syksyä kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your comments and your visit my blog :)