tiistai 10. kesäkuuta 2014

Hääkortti!

Vihdoin ja viimein sain tämän kortin tehtyä,meinasi tulla paniikki kun pitäisi saada kortti valmiiksi ennen reissuja. Oli jotenkin kovan työn takana tämän tekeminen ja ei mennyt ihan niin kuin alussa olin suunnitellut. Meillä naapuri tosiaan kysyi kun palattiin toiseen kotiimme että voinko tehdä hääkortin hänelle kun heillä on sukulaistytön häät kohta. No minähän en mielellään tee tilaus juttuja,mutta lupasin nyt sitte tehdä kuitenkin,sen verran hyvä naapuri on kyseessä. Juurikaan mitään toiveita ei ollut kun että joutsenet pitäisi löytyä ja sitten kissa. Värimaailma oli vaikea kun en tiennyt mitkä olisi lempivärit joten menin aika rohkeasti valkoisen sävyillä ja vähän lisäsin ruskeaa sinne ja tänne musteella.

En ollut ikinä nähnyt kissa aiheisia kortteja eikä mulla ollutkaan mitään sopivaa aiheeseen littyen joten teki tosi tiukkaa miettiä mitä teen. Lopulta laitoin vain killi koristeen joten se on nyt sitten sitä kissaa. Samaten kun aihe joutsenet eivät ole ihan minulle tuttuja kuten ei mitkään eläimet, mutta siinä ne nyt komeilee kaksi joutsenta kortissa kuitenkin.

Kortti on iso eli ei mikään normaali kokoinen mitä yleensä teen joten paljon sai kaikkea laittaa että saa täytettn kortin pinta-alaa. Koko korttipohjalla taisi olla 22x22cm.Illalla pitäisi tämä viedä näytille josko se kelpaa tilaajalle :)

 Sisäpuoleltakin koristelin kerrankin :) Tuossa tyhjässä kohdassa on sellainen hääruno erillisenä paperina jo mutta en sitä kuvannut kun siinä oli nimet jo paikoillaan.
Mukavaa viikkoa ja kesää kaikille :)

2 kommenttia:

Thanks for your comments and your visit my blog :)