keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Korttirinki-Juhlat 3/4

Juhlat sen kun jatkuu :) Tällä viikolla Jaanuska oli matsku kuori vuorossa ja ihan yllätyin eilen kun postilaatikolla kävin kun yleensä meillä Itella tuo miten sattuu kirjeet ja nyt kun siellä olikin kirje ajoissa laatikossa niin olin ihan että oho. Heti piti taas kuori aukaista ja levittää keittiön pöydälle :) Ihanat matskut siellä tulikin ja niin söpötkin vielä,pidin kovasti. Tein eilen heti korttini mikä onkin ihmeellistä kun viime aikoina on mennyt minun postaukset ihan viimeiseen asti mutta tällä kertaa ajoissa olen korttini kanssa.
Tässä on sisältö kaikkineen,aika huono kuva :( Mutta kai tuosta nyt jotain selvää saa. Kuva olikin tällä kertaa erilainen kun sitä ei tarvinnut mitenkään värittää. Kuvasta tulee mieleen ihan toinen pikkusiskoni pienenä ja piti ihan monta kertaa katsoa että eihän se vain voi olla systeri :)
 Ja minun  valmis tekeleeni on tässä,idea oli ennen kortin tekoa mutta niin kuin aina menee mulla korttia tehdessä suunnitelmat uusiksi.Yleensä se ensimmäinen päässä ollut ajatus on se mitä lähti hakemaan korttia tehdessä mut niin kuin aina lopputulos on sitten eri kun kortti on valmis :) Olen kuitenkin ihan tyytyväinen tähän korttiini ja sekin on ihmeellistä.
 Sain jouluna uuden kameran mutta vaikka kamera on uusi niin tuntuu että silti ne kuvat vain pahenee mutta näillä mennään kun ei osaa niin ei osaa. 
Miten te muut saatte kuvistanne niin onnistuneita näihin blogeihin?

Ensi viikolla tämäkin juhla rinki tulee päätökseensä ja minun piti ihan laskea että onko se näin tosiaan ja kyllä viimeistä viedään kun Apris lähettää omat matskunsa meille ensi viikolla.Lisäksi menossa on ollut Sari

Itse osallistun tällä kortilla Korttisirkuksen haasteeseen jossa aiheena vintage kun eikös tämä ole aika Vintagea? Lisäksi laitan korttini myös Mervin karkkihaasteeseen.

Mukavaa viikkoa ja askartelu intoa kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän kaunis kortti! Tykkään valtavasti! Olet niin kauniisti asetellut kaiken ja lopputulos on ihanan röyhelöinen ja prinsessamainen. <3 :) Hassua, että kuva muistuttaa niin siskoasi. :D

  Kyllä todella täytyy sanoa, että tämä aika on mennyt ihan hirmuisen äkkiä. Vastahan me tämän juhla-ringinkin aloitimme. :(

  VastaaPoista
 2. Suloinen kortti ja kiva tuo rimpsupitsi.
  Minä kävin joskus sellaisen kameran käyttökurssin.
  Kiitos kun osallistut Karkkihaasteeseeni, onnea arvontaan;-))m

  VastaaPoista
 3. Onpa tosi kaunis ja söpöliini ;)

  VastaaPoista
 4. Odotinkin kenen kortissa vauva pääsee perhosen siiville lentelemään :)
  Kauniisi olet kaikki materiaalit asetellut ja ihana kortti jälleen. Mie vielä omaani pakerran....

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kun lähdit mukaan Korttisirkuksen haasteeseen! Teidän korttirinkiläisten kortteja on aina mukava seurata kun on samat materiaalit mutta korteista tulee kuitenkin aina erilaisia:)

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis kortti ja kivasti olet materiaaleja käyttänyt. Onpas hauska yhteensattuma, minäkin käytin tuon ruskean paperin sekä nauhan noin, mutta tuo röyhelönauha jäi minulta kokonaan käyttämättä. Kivan erilaisia tuotoksia tuli taasen.

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)