perjantai 8. maaliskuuta 2013

Pääsiäiskortti nro 3!

Ette ikinä usko mutta täällä on ollut kone ns pakko huollossa kun eräs kaunis aamu ei auennut kone vaan oli jonkun kivan hakkerin juttu etusivulla odottamassa. Nyt sain koneen takaisin ja heti pitää olla laittamassa korttia blogiin.Suunnattomasti ärsyttää että olemassa on kaiken laisia ihmisiä joilla ei ole muuta tekemistä kun hakkeroida toisten koneita.Huoltomies vai mikä onkaan se mies jolle mies vei koneen niin oli sanonut että heille tuodaan lähes viikottain 5-10 konetta saman asian takia?! En vain voi käsittää. Vaikka on virusohjelmat ja oma käyttö on aika minimaalista niin silti koneessa oli vaikka ja mitä sinne kuulumatonta.

Mutta mennään aiheeseen eli kortit :) Lupasin viimeksi että teen jonkun muun kun pääsiäiskortin mutta eihän se ihan niin mennyt,monta ei pääsiäiskorttia on puoliksi valmiina mutta valmiiksi en ole saanut yhtäkään. Tässä kortissa komeilee ihana tipu varjonsa kanssa ja olen leimakuvan saanut blogi ystävältä ja se on minusta kerrassaan ihana :) 
En tiedä kenen valmistama leimakuva on.Samaten kun paperit olen ostanut blogi ystävältä ja ne minusta jotenkin sopii väreiltänsä pääsiäiseen.Aloitin muka hyvissä ajoin tekemään tänä vuonna pääsiäiskortit ja ihmettelen suuresti että vasta 3 menossa!

 Aurinkoista viikonloppua kaikille :)

1 kommentti:

  1. No voi hakkeria:( Leimakuva on aivan ihgu ja hieno kortti;-DD

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)