torstai 8. marraskuuta 2012

Joulukortti rinki 3/4!

Toiseksi viimeistä korttirinkiä viedään ja tässä on aikaan saannokseni Apriksen matskuista. Voi iik sanoin minä kun kuoren aukaisin,sillä jälleen kerran tuli valtaisa määrä matskuja ja mikä "pahinta" kuvana oli vintage tyylinen kuva jotka ovat minulle todella vaikeita. Olen kerran vain tehnyt vintage kortin joten tässä on toinen sellainen. 

Yleensä olen heti saanut tehtyä kortit mutta tämän matsku kuoren kanssa olenkin saanut vaivata päätäni oikein urakalla ja paniikki sen kun kasvoi kun muilla alkoi ilmestymään kortteja blogiin samoista maksuista ;) No nyt sitten tein kun teinkin kortin valmiiksi,huh huh :)

Kuoren kun avasin sieltä löytyi tälläisiä matskuja:
 Ja korttini on valmiina tälläinen,värit vain jotenkin liian haaleat tässä kuvassa. Leimakuvakin tuli liian korkealle,mutta ei se mitään..pääasia on että kortti on tässä ja nyt valmiina. En värittänyt leimakuvaa ollenkaan(pääsin siis siinä helpolla) Käyttämättä jäi kaksi pientä varrellista kukkaa ja nuo heteet vai mitkä ne onkaan.
 Tässä on lähempää kuva kortista jossa ehkä näkyy parhaiten oikeat värit..
Mukana menossa oli tutut askartelijat Mari-Susanna, Apris ja Kotkotin joka lähettää tämän ringin vikat matskut,joten jäänkin niitä innolla odottamaan. 
Onkohan sielläkin haastetta minulle ;)

3 kommenttia:

 1. :) Hienon kortin olet tehnyt ja kivasti taas materiaalejakin käyttänyt. Yksi näiden rinkien tarkoituksista on juuri tuo haasteellisuus. Kyllä on muutaman kerran meinannut mennä sormi suuhun täälläkin.

  VastaaPoista
 2. No hienohan siittä tuli, turhaan vain ressasit itseäsi :))

  VastaaPoista
 3. Hei miekin sain eilen illalla tämän kortin kasaan! 5 Päivää siinä meni ihmetellessä ja pyörittäessä materiaalia !
  Upean kortin olet saanut tehtyä !

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)