sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Tyttäreni 9v joulukortit!

Joulu sen kun lähestyy tuolta kulman takaa ja moni onkin aloittanut joulukortti savotan ja minäkin olen sitä kovasti miettinyt mutta vielä en ole saanut kortin korttia tehtyä.
Mutta hei onhan jouluun hurjan paljon vielä aikaa ;) 
Enkä siis ole tänäänkään saanut yhtään mitään aikaiseksi,mutta oli ihan pakko laittaa tänne oman tyttäreni 9v tekeleet jotka hän teki tänään.En ole auttanut häntä yhtään ja hän on itse saanut suunnitella ja toteuttaa omia ajatuksiaan. Minusta on ihania vaikka itse sanonkin <3 
 Meillä oli kyllä tarkoitus että askartelememme tänään yhdessä jotain ja tytär kyllä sai aikaiseksi nämä kortit niin kuin näkyy mutta minun aikani meni siivotessa vain askartelupöytää :) 

Tässä kaksi korttia mitkä neiti askarteli :)
Yllätyin suuresti valinnoista sillä meillähän on kielletty äidin askartelu kaapilla käyminen ja mitään eivät sieltä saa ottaa ellemme ole erikseen niin sopineet tai jos kysyvät että saako jotain ottaa niin siitä sitten keskutellaan ensin..ja nyt kun sanoin että saat ottaa ja käyttää mitä vain niin ajattelin että leimaa varmasti kaikki minun leimakuvat korttipohjiin ;)

Sininen ja hopea on kuulema sitten tämän joulun väri ;)

Here are two christmas cards which my daughter did today.My daughter is only 9 years old so that's why i'm absolutely glad of these cards :) we had to work together to make christmas cards today, but of course i am got anything done.But christmas is still a lot of time so i could very well do the cards later :) My daughter's opinion is that the colours of this christmas are blue and silver :)

4 kommenttia:

 1. Kerrassaan upeita kortteja!!! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita kortteja. Ylempi miellyttää ehkä hieman enemmän. Hieno oivallus.

  VastaaPoista
 3. Ihana löytää täältä blogi maailmasta muitakin Suomalaisia! Nämä kortit ovat aivan upeita! Hienoa työtä!

  VastaaPoista
 4. OI Että, onkin ihania kortteja! Kyllä hänellä ainakin taiteellista silmää on ja sininen ja hopeahan ovat tosi kauniita värejä keskenään! Hienoja kortteja molemmat!

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)