torstai 30. elokuuta 2012

Juhlahaaste 50!

Lauran korttihaasteessa on tälle kertaa aiheena juhlahaaste ja voi että kun olisi niin ihana tehdä joku ihana juhlava kortti haasteeseen mutta jää ensi kertaan. Tällä kertaa oli lupa myös laittaa jo kerran julkaistu kortti tai työ ja päätin sitten että osallistun myöskin jo kerran tehdyllä kortilla. 

Valitsin tämän kortin ihan siitä syystä että tämä oli minun eka tilauskortti ja olen korttiin todella tyytyväinen ja voinpa sanoa että tämä on ehkä paras kaikista minun tähän asti tekemistä korteista.Yleensä kun sitä on vain niin kriittinen omista tekeleistään joten hienoa että voi edes joskus olla super tyytyväinen :) 

Siksi olenkin iloinen että tässä haasteessa saa jonkun vanhan tuotoksen laittaa uudestaan esille ja minusta se on aika juhlaa kun saa juhlistaa uuden pienen elämän alkua :)
Meillä se taas on sairasteltu oikein kunnolla kun jokaisella on flunssaa enemmän tai vähemmän,mutta pitäähän sitä näin syksyllä edes kerran sairastaa syysflunssa ;)

Korttini näytti tältä ja moni sen saattaakin muistaa muutaman kuukauden takaa..

Mukavaa päivää kaikille ja onnea 1 v-haasteelle!

10 kommenttia:

 1. Voi mikä söpöläinen :) Ei ihme, että olet valinnut tämän suosikkikortiksesi :)

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä kerrassaan mitä hurmaavin ja suloisin kortti :) Blogissani on sinulle tunnustus :) Käyhän nappaamassa kun ehdit ja jaksat :)

  VastaaPoista
 3. Tykkäsin kortista silloin kun ensimmäisen kerran julkaisit korttisi ja tykkään nytkin ;)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan herkkä ja suloinen kortti! Pikaista ja perusteellista paranemista teille kaikille.

  VastaaPoista
 5. This is gorgeous Tiinu what a beautiful card and coloured perfectly well done . Thank you so much following me on my blog. Have a super weekend
  Big Hugs Elaine

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanan suloinen ja hellyttävä kokonaisuus!!!

  Leima, josta kysyit on Magnolian uudesta pienestä joulumallistosta. Kyseistä leimaa löytyy Taitopuoti Paperinauhan valikoimasta. Mallistoon kuuluu muutama muukin söpöläinen. :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis kortti, ihanan paljon pitsireunaa!

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana vauvakortti! Todella kaunis!

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)