lauantai 9. kesäkuuta 2012

Magnoliahaaste 104!

Jälleen aika viime tinkaan meni kortin postaus mutta sehän riittää kun ehtii haasteeseen mukaan ;) Tällä viikolla haasteessa oli luonnos:
Minä niin pidän näistä luonnoshaasteista ja tämäkin oli oikein mieleinen haaste. Minulla kävi vain viba kun valitsin leimakuvan ja sehän meni väärin päin luonnokseen nähden joten ensin meinasin että kortti meni pilalle mutta sitten huomasin että voinhan kääntää korttia sen verran että saan sen leimakuvan sopimaan kuvaan ja kai se on sallittua joten tälläinen muunnos tuli tällä kertaa. Sitten ilokseni huomasin että ahaa jee muillakin on tehty samanlaisia muutoksia joten se varmaan on sitten ihan ok. 

Vauva aiheella mennään varmaan seuraavat haasteet kun näitä vauvoja on tulossa sukuun sieltä sun täältä joten sitä mukaan teen kortteja kun tietää onko tyttö vai poika korttille tarve.
Vettä sataa kaatamalla ja satanut itse asiassa koko eilisen illan/yön ja tuli tuossa räntääkin hieman aamu tuimaan.Asteita huimat +2 eli ei kovin kesäiseltä tunnu vieläkään..mahtaako kesää edes tulla tänä kesänä näille leveys asteille?!
Kortti menee siskon tytölle  ja kummitytölleni ihan vain huvin vuoksi <3
 Mukavaa lauantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Hurmaavan hellyttävä kortti :) Mukavan utuinen tunnelma!

  VastaaPoista
 2. Mukava tuo harso tuossa leimakuvan takana. Ja hauska, etteivät kaikki tyttövauvakortit ole niin vaaleanpunaisia, vaikka kyllä minä niistä senkin värisistä tykkään.

  VastaaPoista
 3. Asutkin ihan selvästi jossain kaukana pohjoosessa kun on noin huikean kylmää...meillä täällä Heinola-Sysmä akselilla on sentään paistanut aurinko jo useamman päivän, eilenkin lämpötila huiteli +20 eikä mittariin paistanut aurinko:)
  Tosi upean kortin olet taas tehnyt ;-)
  Mukavaa viikonloppua silti, kyl se kesä tulee:)))

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja hellyttävä kortti!!

  VastaaPoista
 5. ihastuttava herkkä kortti!!= )

  VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)