tiistai 3. huhtikuuta 2012

P*skis 135!

Meni vähän viime tippaan taas tämän viikon haasteeseen osallistuminen mutta hyvinhän tässä ehti laittaa kortin vielä mukaan :) Luonnoksen mukaan piti kortti taiteilla ja alkuperäinen luonnoshan näyttää tälläiseltä:
 Ja tässä taas on minun tekeleeni ja tyttäreni sanoin "ei ihan näytä siltä miltä pitää" ;) Minä en kestä kun kameran kuvista tulee jotain ihan kamalia vaikka ei kortti ihan noin kamala ole livenä,mutta väritys ja kaikki on kuvissa niin poskelleen kun vain voi olla mutta en voi asialle mitään..näillä mennään. Luonnoksessa piti olla tähtiä mutta mun korttiin en saanut sopivia tähtiä jotka olisi näyttänyt kivoilta joten toivotaan ettei haittaa asiaa että tässä niitä tähtiä nyt ei ole..Minussa ei taida sitten olla yhtään tähti ainesta ;)

 
Aurinkoista päivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana kortti! Ja eihän se haittaa ettei ne ole tähtiä, kunhan jotain on siinä tähden kohdalla! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana, söpönen kortti. voi kun kuulisit joskus meidän lasten kommentteja kun kortteja askartelen. Nyt odotteleekin yksi kortti pöydällä päivitystä, mihin tytär tuumasi, että no nyt on päässyt äitillä piru irti(kun koristeita kortissa niin paljon) :) Oletko kokeillut päivän valolla kuvata korttejasi, itse huomasin että auttaa todella paljon, kun minullakin tuli ennen kaikista kuvista keltasävyisiä ja haalistuneita. Nykyään kuvaankin korttini ulkona.

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)