tiistai 21. helmikuuta 2012

Magnoliahaaste 88!

Viime viikko meni sairastellessa ja yhtään korttia en saanut tehtyä enkä osallistunut yhteenkään haasteeseen mutta tästä se taas lähtee. Tämän viikon Magnoliahaasteessa oli luonnos minkä mukaan kortti tulisi tehdä:

Ja minä niin pidän näistä valmiista luonnos pohjista,mutta korttini näyttää kaikkea muulta kun hyvältä.En tajua vaikka miten koitan säädellä kameraa niin en saa värejä onnistumaan että se näyttäisi samalta tai edes vähän samalta mitä livenä. Joten tässäkin kortti on ihan liian haalea ja minun koneelta näyttää jopa enemmän vaaleanvioletilta kun vaaleanpunaiselta.Mutta kortti on oikeasti ja ihan aikuisten oikeasti vaaleanpunainen ihan kunnolla ja jotenkin puhtaan värinen :)

Miten te muut oikein saatte kortit näyttämään ihanilta kuvissakin?

 Mulla oli valmiina näitä Magnolia Tilda kuvia useampi valmiina joten värittelin sitten tämän korttiin jos toiseenkin. Kortti tulee meidän tokaluokkalaisen kaverin synttärikortiksi jonka juhlat ovat sunnuntaina.

Ja tässä sitten on tämä surullisen kuuluisa korttini millä osallistun tällä viikolla Magnoliahaasteeseen :)
Kiitos haasteesta :)

6 kommenttia:

  1. Tosi ihana kortti!! Minullakin on aina ongelmia noiden värien kanssa kun kuvassa kortit näyttää aina ihan eri värisiltä kuin oikeasti ovat...

    VastaaPoista
  2. Herttainen kauniit sävyt kortissasi!Kiva kun otit osaa haasteeseen:)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)