keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Edwin aiheinen synttärikortti!

Pitkästä aikaa taas saan jatkettua kirjoitusta,viime viikko oltiin lomalla ja nyt vain tälle viikkoa ei ole ollut aikaa tehdä postausta.Sentään sain aikaiseksi maanantaina kaverin synttärikortin joka piti saada valmiiksi kun lähtee Englantiin asti tämä kortti..kaveri täyttää tasavuosia joten tein sitten tälläisen kortin hänelle. Suunnittelin alussa ihan toisenlaista mutta tämä oli lopputulos sitten kuitenkin..mullahan koskaan ei mene niin miten pitäisi nämä kortti jutut mutta kai se on pääasia että saa jotain valmiiksi :)
Sisäpuolelta otan aina ensin kuvan ennen kun laitan tekstiä joten on siksi aina tyhjänä nämä mun sisäosat. Mutta aina sinne tulee jotain..tässäkin sitten kävi niin että mulla ei ollut mitään englannin kielistä onnittelu teksti leimasinta..miten se voi olla mahdollista mietin vain minä.

Lisäksi mullahan ei ole ollut Magnolia mies ja poika aiheisia leimoja oikein kun yksi joten viime viikon magnolia haastetta kun tein niin tajusin että kamalaa multa muuttuu monta hyvää leimasinta mitkä sopisi pojalle ja miehelle. No sitten selailin nettiä ja Magnolia lehtiä mitä olen haalinut itselleni ja valkkasin muutaman kivan mille ehkä olisi käyttöä ja niinpä tuli tilattua 10 leimasinta jotka oli saapunut meidän loman aikana kotiin ja ai että kun ovat ihania minusta. Nyt päätin että teen niistä jokaisesta jonkun kortin..sitten kun ehdin tietenkin :) 

Kortteja pitäisi tehtailla aika kiireesti vielä useita kun on synttäriä,isänpäivää yms yms tulossa joten taitaa leimat päästä kyllä käyttöön aika piankin.Tämän viikon Magnolia haaste korttikin on vielä tekeillä ja kai sen saan valmiiksi ennen lauantaita,toivotaan ainakin.
Kortissa olen käyttänyt minusta aika ihanaa Magnolia Edwin party leimasinta ja väritys ei nyt ihan mennyt putkeen tässä kortissa,mutta harhoitustahan se mulla vaatii ennen kun opin silleen miten muilla nämä hommat menee. Värittänyt olen kuvan Promarkereilla.Kuvat on niin taas mitä sattuu ja en ymmärrä etten vain osaa kameralla saada tarpeeksi tarkkoja ja kirkkaita kuvia kun aina nämä on mun otokset näyttää kuvissa liian haaleilta ja bliisuilta.

1 kommentti:

  1. Ompas ihanan erilainen värimaailma tässä kortissa, musta ei ole mikään kaikista helpoin väri korttien teossa, aivan ihana! Muutenkin aivan ihana blogi siulla. :)

    VastaaPoista

Thanks for your comments and your visit my blog :)