torstai 30. lokakuuta 2014

Joulurinki 3/4!

Lumisella aiheella mennään etteenpäin jouluringissä ja tällä kertaa oli mun vuoro lähettää materiaalit kaikille ja poikkeuksena en vaihtanut kun viime tingassa leimakuvan mutta muuten annoin olla kerrankin ne matskut mitkä olin alunperinkin valinnut. 
Mulle on todella haasteellista värittää kyseistä leimakuvaa ja olen tämän leiman ostanut kerran aikaisemminkin jo ja sen myin pois mutta nyt kesällä ostin uudestaan ja nyt päätin että pakkohan sitä on edes muutaman kerran käyttää vaikka vaikea onkin värittää :) Talon väritys meni ihan poskelleen ja pitääkin miettiä että miten sitä saisin fiksattua vielä tuossa vaiheessa kun on kortissa kuva! Idea oli saada jotenkin lämmin tunnelma muuten niin siniseen korttii,heh heh ;)
Kaksi leimakuvaa sain sotkettua jo muutenkin tätä tehdessä..onneksi olin itse lähetysvuorossa ja itse voin leimata kuvia niin paljon lisää kun tarve ;)

Luulin että tällä kertaa tuli kaikkia matskuja laitettua mukaan kun se on aina mun tavoite ja ennen kuvausta huomasin että eipä onnistunutkaan sillä yksi nauha löytyi vielä kasasta jonka unohdin pistää korttiin, joten melkein tuli kaikkia käytettyä.
Talvisella menolla siis jatketaan eteenpäin ja osallistun tällä Korttisirkuksen haasteeseen missä pyydettiin korttiin laittamaan tähtiä tai lumihiutaleita tai molempia.

Mukana menossa ovat Apris,Sari ja Zirkonellan Minna :) Minna onkin seuraavana lähetysvuorossa joten käämmekin odottamaan että mitä ihanaa kuori tuokaan seuraavaksi :) Saapa nähdä jaksavatko naiset vielä rinkeillä itsellä ainakin aikaa ja intoa olisi?!

Iloista päivää kaikille ja askartelu iloa :)

perjantai 24. lokakuuta 2014

Joulukortti nro 10!

Päätin aamulla että teen kaikki kesken eräiset kortit loppuun ennen kun aloitan uutta tekemään ja tässä on niistä yksi joka on ollut osittain valmiina pöydällä mutta en ole sitä saanut valmiiksi. Kaikki kortin materiaalit ovat ylijäämiä jostain ja niistä syntyi vallanmainio joulukortti kun vähän aikaa mietti mitä tekisi. Minulla on kasaantunut samanlaisia aloitus kortteja useampi pöydälle ja jostain syystä ne vain ovat jääneet kesken. Hyötykäyttöä kerrassaan kun saa ylimääräisiä juttuja vähemmäksi kun tekee niistä kortin :)
Aika vihreän ja punaisen sävyinen on tämäkin kortti ja molemmat mun ei lempivärejä.Mielestäni aina on vaikea tehdä korttia ja saada se näyttämään omasta mielestäkin kivalta kun värit ovat sellaisia ettei ne istu omaan silmään :)

Lunta tulee joka suunnalta joten melkoinen myräkkä vallitsee ulkona,ihana kun voi jäädä sisälle :) Rentouttavaa viikonloppua kaikille oli lumista tai ei :)

torstai 23. lokakuuta 2014

Joulurinki 2/4!

Joulurinkiä edelleen ja kortteja tulee kun sieniä sateella :) No ei nyt sentään mutta kuitenkin tulee jokunen silloin tällöin. Sari oli tällä viikolla materiaalien lähetys vuorossa ja ihanat matskut oli kuoressa, mutta muutaman kerran minä sain nieleskellä kun kuoren avasin ;) Nimittäin oli mulle ihan erilaiset matskut, mutta onhan se kivaakin joskus mennä mukavuusalueen ulkopuolelle ja tässä mentiin todellakin mun mukavuusalueen vieraalle puolelle. Joku ahkera oli jo korttinsa saanut valmiiksi kun minä tuskaisena suurin piirtein pyöritin materiaaleja pöydällä ilman mitään ajatusta ja ideaa!No pakkohan se oli vain joku idea keksiä ja aikani pyörittelin matskuja ja tässä on tulos. Ei ihan sitä mitä ajattelin yllätys yllätys mutta sentään sain jotain aikaan. 
Tuo hauskaa joulua teksti nauhan päässä on tarkoituksella irrallinen.Kuvasin sen irti kortista ja kortin päällä että huomaa mitä ajan takaa :) Ehkä muokkaan tätä vielä joskus enne lähetystä mutta tässä on nyt tämä versio.

Tässä oli kuoren sisältö kokonaisuudessaan. Kaikki matskut sain tuhlattua ja osan pilattua joten mitään ei juurikaan jäänyt yli tällä kertaa.

Mukana menossa ovat Apris,Sari ja Minna itseni lisäksi. Apris on ainakin saanut salamana omansa tehtyä joten käykäähän katsomassa mitä ihanaa näistä on tällä kertaa syntynyt muilla naisilla. Minä olen seuraavana lähetys vuorossa ja vähän olen jo miettinyt mitä laitan kuoriin mukaan mutta en mitään ole lyönyt lukkoon vielä joten mieli voi muuttua.

Ei tästä nyt tullut sellaista mitä ajattelin taas kerran mutta näillä mennään ja toivotteleen nyt sitten vain kaikille ihanaa iltaa :)

maanantai 20. lokakuuta 2014

Joulurinki 1/4!

Voi että sentään hieno oli visio kun matskut näin eilen myöhään illalla ja aamulla olin innoissani tekemässä korttia ja voi itkujen itku eihän se mennyt yhtään niin kuin olin visioinut ja lopputulos on täysin pannukakku. Harmittaa ihan vietävästi mutta minkäs enään teen kun kortti on jo tässä enkä osaa taikasauvalla taikoa. Miten se voikin joskus mennä ihan penkin alle kaikki,enkä muista että milloin olisin näin pettynyt ollut johonkin korttiini vaikka aika usein ei mene ihan putkeen mutta tämä oli täysi fiasko.Taitaa olla sellainen päivä että mikään ei onnistu. Aloitimme tosiaan uuden jouluringin,ihanaa ja saimme siihen Sarinkin mukaan. Apris oli ensimmäisenä matskujen vuorossa jotka on tullut jo viikko sitten mutta me olimme syyslomalla joten sain kuoren vasta eilen illalla myöhään hyppysiini. 
Ihana leimakuva paljastui kuoresta ja muutenkin kaikkea kivaa oli taas pistetty kuoreen :) Kiitos siis matskuista. Muut ovatkin jo omansa saaneet tehtyä joten käykäähän katsomassa mitä ihanaa siellä toisilla on syntynyt. 
 Nauratti sentään kun Sarikin manasi että nauha meni kieroon ja mullakin sama ongelma oli tässä että kaikki nauhat meni miten sattuu ja koita niitä sitten vaihtaa uuteen uskoon kun olet ne jo liimannut :) Tällä viikolla Sarin matskuja sitten odotellaan ja itse olen seuraavana vuorossa ja ei kyllä ole mitään tietoa mitä laitan kuoriin,mutta onhan tässä aikaa ;)
Tässä kuoren sisältö kaikkineen päivineen ja paljon oli mulle uusia tuttavuuksia mukana.

Kaikkia matskuja melkein sain käytettyä mutta yksi paperi missä karkkikeppejä jäi korkkaamatta,ajattelin sen tuhlata seuraavaan joulukorttiin.
Mukana iloisessa jouluisen tuoksuisessa menossa ovat Apris,Sari ja Minna :)

Lumiterveiset kaikille!

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Joulukortti nro 7!

Tämän vuoden seitsemäs joulukortti tulee tässä. Tehty ylimääräisistä matskuista mitkä jäi joulu korttiringistä,tuli vähän alaston versio kun käytin kaikki matskut melkein jo ekassa kortissa ja tähän ei jäänytkään mitään ja koska olemme mökillä ei voi ottaa omasta varastosta mitään kun ei ole juurikaan mitään ekstraa mukana :) Mutta onneksihan sitä ehtii lisätä tähän jotain kun kotiin pääsee kun vielä ei tarvitse tätä olla lähettämässä. 
Kamalasti pitää vielä kortteja tehdä ja tuntuu että olen mukamas paljon tehnyt mutta sitten totuus on kuitenkin se etten ole tehnyt juuri mitään ;)
Kovasti joulua kohti kuitenkin mennään :) Nyt lähdemme frisbeegolffaamaan perheen kanssa,saapa nähdä kuinka monella menee hermot :))

Joulukorttirinki 3/3!

Vihdoin ja viimein sain jollakin keinoin blogiin tämän meidän viimeisen korttiringin kortin.Otin askartelutarvikkeita syyslomalle mukaan ja tein kortit mökillä loppuun mutta unohdin kameran piuhan kotiin ja kännykkä ei suostunut kuvia lisäämään puhelimen kautta tähän blogiin. Sitten keksin että tyttären ipadin kautta koitetaan saada kuvat koneelle ja huh sentään nyt ne saatiin. Kortin teko oli kyllä vaikeaa kun koko ajan puuttui jotain mitä olisin tarvinnut :) Korttipohjatkin jäi kotiin mutta onneksi niitä sai täältäkin kaupasta ostettua.
Minna oli viimeisenä matskujen lähetysvuorossa ja voi että mitä kaikkea sieltä tulikaan.


 Kyllä siinä vähän aikaa oli miettimistä mitä teen ja jo pelkkä leimakuvan väritys oli mulle haasteellista kun linnut ja eläimet yleensäkkin on tosi vaikeita värittää.
Kaksi korttia sain tehtyä ja tässä niistä ensimmäinen.

Tyytyväinen olen sen mitä tähän nyt voi olla :)
Mukana meillä oli tässä kolmen naisen ringissä Apris ja Minna.Kiitos mukana olosta molemmille :) Uutta rinkiä on laitettu käyntiin ja aiheena tietenkin joulukortit :) Me mökkeillään vielä viikko joten seuraava  korttini tuleekin sitten vasta syysloman jälkeen.
Osallistun tällä myös Korttisirkuksen kuukauden hasteeseen missä piti käyttää craftia ja aaltopaperia tai kumpaakin ja minä sain molempia mahtumaan korttiin.

Mukavaa sunnuntai päivää kaikille ja kiva kun kävit kurkkailemassa!

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Joulukortti nro 5!

Edelliset kaksi olleet sinisen sävyisiä kortteja joten tässä vaihtelun vuoksi myös vihreän sävyinen pikakortti ja aiheena tietenkin joulu.
Kaikki materiaalit ovat ylijäämiä jostain joten tuli hyötykäytettyä niitäkin tähän korttiin. Sitä saisi enemmän ja enemmän aina käyttää silppulaatikon antimia sillä ainakin minulla niitä laatikoita on tosi paljon. Kaikki säästetään sillä periaatteella että ehkä tätä jossain voi tarvita joskus  ;) Leimakuva on minun muutaman vuoden takaisia hankintoja ja eipä paljon tartte sitä väritellä joten tällä leimauksella tulee aika nopeastikkin kortteja. Mietin jo tuossa että pitäisikö tehdä massa tuotannolla jollain helpolla leimalla kortteja niin saisi nopeammin kortit valmiiksi :)  Tämä leima olisi kyllä oiva siihen tarkoitukseen.

Tietääkö kukaan miten blogiin saa sen kuvan päälle tai johonkin nimen tai mitä niihin nyt haluaakaan kirjoittaa? Haluaisin sellaisen laittaa kuviin mukaan mutta oma tieto/taito ei riitä että miten sen saa ja mistä. Kiitollisena otan vastaan vinkin miten sen saisi.Olen monella nähnyt näitä systeemejä ja aina olen miettinyt että tuollainen olisi kiva saada omaankin blogiin.
 Kortti on oikeasti vihreän sävyinen vaikka minun koneelta näyttää jotenkin harmaan ruskean sekoitukselta josta punainen rusetti vain loistaa kirkkaasti! No näin se vain taas on mun kuvausten kanssa että kuva vääristää värejä vaikken sitä halunnutkaan.

tiistai 7. lokakuuta 2014

Joulukortti nro 4!

Joulukortti nro 4 saatu valmiiksi,hitaasti mutta varmasti näitä tulee pikku hiljaa(lue todella hiljaa) Vielä olisi reilu 30 tekemättä joten onhan tässä urakkaa kerrakseen! Leimakuva on meidän joulu korttiringin ylijäämä kuva ja oli niin ihana joten piti heti se ottaa työn alle ja tehdä siitä kortti muuten olisi taas jäänyt pöydälle vain pyörimään. Muutenkin lähes kaikki kortin matskut ovat korttiringin jäämistöä joten siksi näyttää samanlaiselta kuin edellinenkin kortti koska olen samoja matskuja käyttänyt tässä enkeli kortissa.
Leimakuva on yksi minun tämän joulun suosikkeja on kyllä niin ihana :)
 Sinisen sävyisenä mennään siis tämäkin postaus ja jouluisena tietenkin :)
Vielä on muutama joulukortti kesken pöydällä ja tarkoitus olisi saada ne tehtyä ennen syyslomalle lähtöä,katsotaan miten käy.

perjantai 3. lokakuuta 2014

Joulukortti rinki 2/3

Hip heijaa taas mennään tukka putkella joka suuntaan ja nytkin pitäisi olla jo menossa mutta päätin että julkaisen tämän kortin nyt kun sen sain äsken valmiiksi. Joulukortti rinki siis menossa meillä ja toisena vuorona oli Apris jolta tulikin ihanat matskut ja niin sinisen väsyisen että :) Leimakuva on mitä ihanin ja jotenkin olen alkanut viime aikoina näihin leimoihin ihastumaan entistä enemmän. Tässä kuoren sisältä joka oli täynnä kaikkea ihanaa. Ja minulla kävi klassisesti eli unohdin kuvata matskut ennen kun aloitin tekemään korttia joten lainasin Apriksen matsku kuvaa :)



 Eilen tulimme myöhään toiseen kotiin ja samantien kun lapset oli nukkumassa piti aukaista kuori ja katsoa mitä siellä olikaan. Nyt aamulla sitten päätin että kortin teen kun ainakin Apris on omansa jo ehtinyt tehdä ja paljastaa :)  Näistä matskuista saan vielä toisenkin kortin jota jo aloittelin tuossa samaan aikaan.
Seuraavaksi Minna onkin matskujen lähetys vuorossa ja sitten onkin tämä joulukierros saatu päätökseen tältä erää,niin se aika vain menee kun tuntuu että eihän tätä ehtinyt vielä aloittamaankaan kun jo loppuu ;) Mutta vielä Minnan matskuja jäämme odottamaan.

Mukana meillä ollut tässä ringissä Apris ja Minna! Ihanaa viikonloppua kaikille :)