lauantai 28. huhtikuuta 2012

Magnolia 98!

Magnolia haasteeseen osallistun ja voi että kun meni niin viime tippaan tämänkin kortin tänne saaminen ja vielä kun ovat menneet muuttamaan tätä blogin ulkoasua niin mähän olen ihan pihalla että miten tämä toimii mutta toivotaan nyt että onnistuu,olen todellakin jättänyt viime tippaan tämänkin kun en ole jaksanut perehtyä koko uuteen blogiin..

Tällä viikolla oli haasteena luonnos joka oli aika ihana ja näyttää tälläiseltä:
Oma korttini on aika vaaleanpunainen mikä onkin minun lempivärini joten on ihana tehdä korttia kun saa tehdä sen omissa mieliväreissä. Haasteellista oli asetella nuo kaikki korttiin ja hieman liian isona laitoin kaikki muutenkin,mutta tällä mennään :) Korttini menee onnittelu kortiksi hyvälle ystävälle jolla on ensi kuussa synttärit. Livenä taas näyttää jotenkin paremmalta tämä minun korttini mutta sentään tästä jotain selvää saa ;) Kimalletta tietenkin on mukana en näköjään osaa olla sitä laittamatta.
Ja valmis korttini näyttää tälläiseltä:


Mukavaa vapun aikaa kaikille!

torstai 19. huhtikuuta 2012

Kutsukortit!

Taas olisi meillä aihetta kutsukorteille joten tälläisiä tein sitten muutamia annettavaksi tässä yksi päivä,mutta en ole jaksanut niitä tänne postata,jotenkin niin työlästä nyt tämä koneelle kuvien laitto minulla ollut jokusen viikon ei vain jaksa.

Nämä kortit on kaikki samalla kaavalla kunhan vain hieman väritin erivärisinä nuo kuvat :) Minusta tuli aika kesäiset ja keväiset kutsut näistä kaikista ja aika helposti ja nopeasti kaiken lisäksi.Kortti kun on tuollainen tagi tyylinen ja pieni niin ei mene kovinkaan kauan aikaa.
Osallistun näillä korteilla myös Sam haasteeseen.

Once again i will take part in the challenge of Sam.  Once again the SAM challenge is a wonderful theme,because the theme for the next two weeks is:
SPRING!
Cards was really easy and quick to make to do so then i made a three cards at the same time :) 
I think the cards look pretty in the spring and i really think the cards look delicious ;)

 Thanks for a nice challenge and good evening to everybody :)





Aurinkoista päivää kaikille :)

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Magnoliahaaste 97!

Mukana jälleen Magnolia haasteessa ja tällä viikolla onkin aika talvinen aihe vaikka kevättä on jo meillä ainakin yllin kyllin ilmassa,mutta hyvähän se on tässä vaiheessa vielä muistella menneen talven lumia ja tällä viikolla olikin aiheena lumihiutaleet. Piti kyllä muutaman kerran lukea haaste että meni minun tajuntaani että tosiaan lumihiutaleita korttiin nyt vain ;) 

Moni on jo tehnyt joulukortteja ja minä joka teen ne yleensä mukamas ajoissa tuossa elokuussa tai viimeistään syyskuussa niin päätin nyt olla sitten super ajoissa ja aloittaa urakkani jo tällä viikolla ettei tule sitten kiire..joten minun korttini onkin sitten joulukortti!

Lumihiutaleita on taustapaperissa, ja tuossa leimakuvan takan oleva juttu on iso lumihiutale vaikka siitä ei kortissa pilkistä kun vähän vain ja sitten on vielä irrallisia hiutaleita mitä tein leikkurilla vai mikä onkaan tuonkin koneen nimi.

Valmis ja ihka ensimmäinen tämän vuoden joulukorttini on tämän näköinen: 
Nyt vain sitten joulua odottamaan ;)

torstai 12. huhtikuuta 2012

Villakeiju haaste 56!

No niin ja sitten sain korttini valmiiksi myös Villakeijun haasteeseen. Tehtävänä oli tehdä luonnoksen mukaan kortti ja mulle tuli pyyntö tehdä tyttövauvalle kortti joten tälläisen sitten sain aikaiseksi tuolla kaavalla. Tässä on luonnos minkä mukaan kortti tulisi tehdä:
 Ekan kerran itse asiassa teen kortin tälläisenä suorakaiteen muotoisena,jotenkin sitä aina tulee ja tekee samalla kaavalla kaikki kortit joten ihan kiva oli kokeilla myös tätäkin mallia. Ja varmasti teen muutaman poika aiheisenkin kunhan ehdin. Saaputus sinäänsä että tässä kortissa ei ole yhtään kimalletta mitä yleensä minulla on jokaisessa kortissa ;)
Vaaleanpunaista ja hempeää sitähän se pitää tyttövauvalle olla.
 Ja tässä on minun korttini valmiina,aika simppeli versio tuli taas :)
Mukavaa iltaa kaikille :)

Äitienpäivä perhoskortti!

Tein tuossa aikaisemmin jo omalle äidille kortin äitienpäiväksi ja käytin tätä ihanaa isoa perhosstanssia ja kun mulla oli vielä yksi ylimääräinen ja valmis perhonen niin tein sitten nopsaan toisenkin kortin ja tämä menee sitten miehen äidille äitienpäivänä. Tein kaverin häihin viime kesänä tästä perhosstanssista kortit ja innoissani tein sitten oikein useamman perhosen jotka on nyt melkein vuoden odottanut sitten korttiin pääsyä.

Lisään tuohon vielä johonkin tekstin hyvää äitienpäivää kunhan saan ne itselleni.Tilasin nimittäin ison kasan ihania tekstileimoja Englannista viime viikolla joista löytyy tähänkin korttiin sopiva teksti.

Todella nopea ja iisi oli tämä kortti tehdä tällä kertaa.
Mukavaa kevättä kaikille!

Magnolia haaste 96!

Taas olisi aika postata Magnoliahaasteen kortti ja tällä viikolla oli luonnos aiheena ja helppo kun mikä mutta mulla oli suuria inspiraatio vaikeuksia suunnitella korttia vaikka intoa olisi vaikka muille asti jaettavaksi. Valmiina oli tuo leimakuva ja mulla on nyt sellainen operaatio menossa että koitan vähemmäksi tehdä näitä valmiita leimakuvia kun niitä on jotenkin kerääntynyt laatikkoon. Kimalletta tuttuun tapaan olen käyttänyt tässäkin kortissa :) 

Tässä luonnos jonka mukaan kortti tuli tehdä:
 Ja minun tekeleeni on sitten tämännäköinen:

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Lauran Korttihaaste 30!

Ai kun on ihana haaste jälleen Lauralla ja nyt toivottiin korttia mikä tulee tehdä vartissa tai alle sen ja nopsaan tuli minunkin kortti sillä tämä on 8 min kortti ;) Kaikki oli valmiina ja ei tarvinnut kun koota kortti ja se oli siinä. Hyvä juttu tälläinen että saa noita jämä ja ylijäämä palasia laitettua johonkin kun on pakko :) Minulla niitä ainakin löytyy yllin kyllin.

Keväinen perhoskortti aiheena minulla tässä ja tämä menee ystävälle ihan vain kevään kunniaksi.
Aurinkoista päivää ja viikkoa kaikille ja kiitos Lauralle haasteesta!

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

P*skarteluhaaste 136!

Ihanaista sunnuntaita kaikille,sain vihdoin ja viimein kuvattua haasteeseen menevän kortin,jotenkin olen nyt laiska näitä juttuja siirtämään koneelle,mutta tässä tulee P*skiksen tämän viikon haaste tehtävään korttini. 
Minulla on pyörinyt viime heinäkuusta asti kaksi perhosta mitkä tein yhteen korttiin mutta nämä jäi yli kun oli aika isoja ja tuossa ne on askartelupöydän kulmalla odottanut pääsyä korttiin ja olen pidemmän aikaa muutenkin suunnitellut että teen perhos aiheisen kortin jos toisenkin ja yllätys oli mieluinen kun kävin lukemassa haasteen että tällä viikolla haasteena on juuri perhoset ja teippi ;) Aivan mahtava siis että saan vihdoin ja viimein tehtyä perhosaiheisen kortin. 

Sattumalta kun löytyi perhosaiheista paperiakin niin kaikki palaset oli siis kortin tekoon valmiina,kovin paljon en halunnut korttiin laittaa kun pidin että siinä on kivoja yksityiskohtia jo  itse paperissa mutta perhonen on aika massiivinen jo itsessään joten eipä tuohon paljon tyhjää tilaa jäänyt sitten muutenkaan :)

Tosin pienoinen onglema tuli kun tuossa oli että pitää myös olla teippiä niin eihän minun askartelu jutuista mitään teippiä jostain kumman syystä ole kamalasti löytynyt ja oli kyllä kamalan tuskan takana löytää palanen joten kai sitä pitää tehdä vastaisuuden varalle teippi ostoksia ;) Lopulta löysin tarra laatikosta palan ja todella pienen palan löysinkin tuota pinkkiä teippiä mistä sain tehtyä  ja tuunattua alareunaan nuo loppu silaukset onnea äidillle,eli korttini menee äitienpäiväksi omalle äidilleni.Ajattelin toisesta sydämestä vielä tehdä anopille äitienpäivä kortin!
Tässä on valmis perhoskorttini:



Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

tiistai 3. huhtikuuta 2012

P*skis 135!

Meni vähän viime tippaan taas tämän viikon haasteeseen osallistuminen mutta hyvinhän tässä ehti laittaa kortin vielä mukaan :) Luonnoksen mukaan piti kortti taiteilla ja alkuperäinen luonnoshan näyttää tälläiseltä:
 Ja tässä taas on minun tekeleeni ja tyttäreni sanoin "ei ihan näytä siltä miltä pitää" ;) Minä en kestä kun kameran kuvista tulee jotain ihan kamalia vaikka ei kortti ihan noin kamala ole livenä,mutta väritys ja kaikki on kuvissa niin poskelleen kun vain voi olla mutta en voi asialle mitään..näillä mennään. Luonnoksessa piti olla tähtiä mutta mun korttiin en saanut sopivia tähtiä jotka olisi näyttänyt kivoilta joten toivotaan ettei haittaa asiaa että tässä niitä tähtiä nyt ei ole..Minussa ei taida sitten olla yhtään tähti ainesta ;)

 
Aurinkoista päivää kaikille!

Magnolia Haaste 95!

Pitkästä aikaa osallistun tähän Magnolia haasteeseen,ja kun kävin kurkkaamassa aiheen oli tulla tuska kun tämän viikon aiheena on KELTAINEN mikä on todellakin edelleen mun inhokkiväri..mutta pitihän se taas kokeilla tehdä korttia ja vaikka olin tehnyt kaikki pääsiäiskortit tälle vuotta niin tein sitten vielä yhden joka lähtee itse asiassa tänään heti postiin että ehtii perille anoppilaan ennen pääsiäistä. 

Kamerani tai tämä koneen näyttö on jotenkin ihmeellinen sillä korttini näyttää jälleen kerran ihan liian vaalealta ja liian hailakalta vaikka oikeasti on aika tumman sävyisiä nuo mun keltaiset kortissa,mutta en tiedä mitä asetuksia pitäisi muuttaa että saisin kortit kuvattua siinä oikeassa muodossa,joten tällä selittelyllä taas mennään :) Korttini on oikeastaan aika jees siihen nähden miten inhoan kyseistä väriä vaikkakin se on aika raikas noin värinä.

Valmis korttini monelta kantilta kuvattuna näyttää siis tältä:




Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille ja aurinkoista päivää :)